Vienetta

Att äta Vienetta är en konst.
Först skalar jag av sidorna på min vienettabit, där det är mestadels "vågig" glass...
sen välter jag omkull biten och skalar bort det där goda när dom bara varvat choklad och glass som omger "kakan" sedan äter jag mittendelen som bara består av glass....och sist....som kex nästan, äter jag detdär extrem goda lite kexchokladinspirerade lagren. tun choklad varvat med tunt lager glass.....mmmmm....

undrar om det var nån som hängde med där?

annars kan ni väll ta och köpa er en nogger eller nått....

tanken var att jag skulle sluta med den meningen, men det finns ju många sätt att äta dom på oxå...
....biter du av chokladen först och sen glassen....eller äter du den rakt av?
jag hör till den första kategorin.
undrar om det var någon som fattade det där?

jaja, köp er ett gladpack istället
but then again? vispa med skeden eller bara äta den?

Mjukglas! i bägare, inget strössel ingen sås!
there.....ÄT!

...eller?