Thailand-rapportering nr 1

Sitter i Thailand. Klockan ar 21.40 och det ar tredje heldagen har och jag borjar redan bli brun. Mattias ar en krafta men jag ar knappt nagot rod alls. Hoho. Igar va det mulet sa fick en lugn och bra start. Havet ar jattemysigt med sina stora vagor och understrommar. Mer roande an Orlen med sitt blanka vatten ;). Igar va vi inne i Kata och sag en sa haftig restaurant som mer sag ut som en kuliss fran "Flintstones - the movie". Dar sag vi en baby-elefant som Mattias tvingade mig att mata. Den var sa sot! Sen tvingade "elefantkvinnan" mig att lagga armen om elefanten, vilket inte jag hade nagot emot. Precis brevid restauranten fanns det en urhaftig dino-minigolfbana. Hur haftig som helst och jatteskojiga banor att spela. Jag vann mot langolfaren Mattias med ett slag ;)

I morgon blir det troligen Patong, huvudtaden pa Phuket. Det blir nog inget Bangkok tyvarr, kanns som om vi ar har for kort tid for att hinna med allt vi vill annars. Vi maste ju hinna ha lite semester ocksa. Inplanerat har vi iallafall Elefantridning och canoeing i djungeln pa tisdag och Phi phi med snorkling pa onsdag.

Hittilss mar jag bra. Landvetter glomde varat bagage i Gbg men vi kom till hotellet sent och fick bagaget vid 12 nasta morgon. Jag var smart nog att plocka ner bikini och sandaler i handbagaget medan stackars Mattias satt i uppvikta traningsbyxor. Tandborste hade jag inte med men det fick vi lyckligtvis pa planet tillsammans med en minitub med tandkram. Tur for mig som ar sa petig med mina tander...

Mattias har iallafall lart sig att packa battre handbagage...


Nu ska vi gora oss iordning for sangen sa vi orkar upp till en tidig dag pa stranden.

Sov gott och ha det sa kul i snon!