nattuggla?

Två gånger under denna helg skulle jag vara vaken större delen av natten.

Första var i Fredags. Animenatt på svt2. De skulle visa en massa film, varav det bara var en jag hade sett. De började med Spirited away, en film som det var ett tag sedan jag såg men längtat efter ett tag. Sedan visade de en dokumentär om anime. Då somnade jag. När jag sedan öppnade mina ögon så rullade sluttexten på den sista filmen. Skit också, det var ju en av de jag helst ville se! Så jag missade självklart allihop! Det värsta var att jag hade verkligen tänkt ställa klockan men tänkte ungefär i samma vända att "äsh, det behövs nog inte"

Sedan var det Söndagsnatten. Klockan 02.00 skulle de visa MTV video music awards. Jag ville inte missa denna direktsända tillställning. Ett extra plus att det troligen skulle ske ännu en Brittanskandal. Så jag tänkte att jag inte skulle göra om samma misstag. Så jag ställde klockan på 01.50 och gick till sängs en stund så jag skulle vara pigg och alert.
Allt jag berätta hände sedan var att klockan ringde mitt i natten, jag stängde av den och sov vidare utan att ens tänka på saken. Så på sätt och vis hände samma sak igen.

Jag som alltid trott att jag är en nattggla *suck*

Ibland får ni mig att känna mig värdelös...

...tänk på det nästa gång.

Fika, vovvar och förskräckta små marsvin

Jag borde inte ha skrivit att "life is good to me right now" igår. jag hade en helvetesmorgon och jag är säker på att den kommentaren var orsaken. Alla var bara allmänt småsura på mig, sen har de mage att säga att JAG har humör!  Det var ju de som drev mig till det tillståndet. Jag var jätteglad på morgonen! Till de började bitcha om allt...Skäller på mig när jag gör så jag blivit instruerad att göra! *suck* Lite smått förbannad var jag. Men som vanligt kan mitt humör vända på en femöring och redan till efter lunch var jag en glader liten prick igen.

Efter jobbet kom Sanna och Jonas på besök med sina små söta vovvar. Lite kaffe och bulle-fika. Det var tilol en början två vilda hundar som for runt i lägenheten. Sannas lilla Åssy såg ut som Bambi på hal is (supergulligt). Särskillt marsvinsburen var intressant till en början, jag slängde på en filt och hoppades att marsvinen inte skulle bli allt för stressade. När de gick ut med hundarna en stund för en kissepaus tittade jag till de små liven. De var helt förskräckta. Luna som alltid brukar prata så glatt bara kurrade och Ichi var from som ett lamm och inte lite smågalen som hon annars brukar vara.

Efter Idol gick mina vänner hem. Sötnosarna vågade fortfarande inte lämna huset. Jag plockade upp dem i soffan och klappade dem och pratade med dem. I vanliga fall kan jag inte ha dem uppe i soffan samtidigt, men nu gick det alldeles utmärkt. Båda var så trötta så de orkade inte bråka om uppmärksamheten. De var bara glada att allt var som vanligt igen. De blev marsvin igen. De sträckte på sig och pratade glatt med varandra. Nu springer de runt i buren precis som vanligt. De vet nu att hundarna inte kommer tillbaka än på ett tag.

Aaaaa, nu är min mage full med bulle och jag har en tidig dag framför mig imorn. Ska till Jysk imorn också och köpa lite roliga grejor hade jag tänkt.

GodNatt godnatt...


I'm baaaaack!

Varit på lite semester och jobbat lite som en idiot. Men nu ska jag förhoppningsvis kunna ta tag i bloggandet ännu en gång.

Jag har varit på många roliga fester, ridit många roliga hästar i stallet och haft det allmänt roligt under dessa veckor. Life is good to me right now.

Lagt ännu ett år på nacken, nu är jag hela 22 år och jag ska väll erkänna att jag känner mig en smula mognare än jag gjorde i söndags. Min mamma har hjälpt mig med en nystart genom att hjälpa mig att städa hela lägenheten. Den här gången ska jag inte låta det bli så stökigt. Jag har lärt mig min läxa!...hoppas jag. Imorgon kommer Sanna och Jonas och hälsar på. Då blir det sådär härligt vuxet med kaffe/te och bulle. SÅ SKÖNT att kunna bjuda hem folk igen! Dessutom kan jag nu släppa ut mina raringar, Luna & Ichigo, på golvet så att de kan springa runt i heeeeela lägenheten. Ichi tycker detta är väldigt intressant och upptäcker nya ställen och vrår varje dag. Luna däremot tycker det är en smula obehagligt och hittar snabbt ett undangömt hörn där hon kan sitta och kuckilura. Jag går in i köket och frågar "Var är du Luna?". Hon svarar lite ängsligt "kurr". Bedårande, helt enkelt bedårande.

Hjälp! Nu är klockan lite för mycket. Jag börjar jobba 06.15 imorn.

God natt!