WW

wonderfull weekend

Strosa på stan, kolla Innebandy, åka till Jönköping och strosa på A6, kolla Ikea... Älskar att roadtrippa. Särskilt med roligt sällskap. Kunde lätt åkt några mil till.

Me like

dröm x3

De senaste tre nätterna har jag drömt samma typ av dröm. Inte exakt samma men alla tre har haft ungefär samma mening.

Jag är helt vilsen och borttappad. Något står inte rätt till. Allt känns konstigt och nästan lite obehagligt. "Vad gör jag här?"

Sedan hittar jag rätt och jag andas ut, drar en djup suck av lättnad. Lugnet lägger sig i mitt sinne som en mysig filt och allt känns så satans bra. Jag är hemma.

nooooooooooooooooooooo!

read it and weap

Quote of the weekend

"Jag tror minsann att någon har glömt bort lösenordet till sin blogg!"

Förlåt Sanna, jag ska försöka hitta mitt lösenord snart ;)

Varför kan inte nissen som bestämmer allt låta mig få träna någon gång!

Självklart blev det ingen träning :P. Min hals är kass och mitt huvud exploderar. Känns nästan som att ha träningsvärk i nacken, så öm och svullen. Jag har inga andra förkylningssymtom, kan det vara halsfluss? Vill inteeee, får inteee...och framför allt så har jag inte råd den här månaden. Köpt sådana här Zyx som de gör reklam för (värktablett för halsen). Lokalbedövande, jomenvisst, min gom domnade lite av dem men halsen gör fortfarande lika förbannat ont.

Jobbet blir kalas imorn. Lördag, massor av folk som skriker på en. Är huvudvärken borta är jag nöjd. Får hoppas på att lite sömn kan fixa den...och får hoppas att man kan blanda Zyx med Ibumetin.

Jag vet att det inte är världens roligaste inlägg men jag är sååååå inte pigg just nu....men egentligen inte trött heller. Stort sömnbehov vill jag kalla det.

Tanten i apoteket tyckte att jag skulle gå till vårdcentralen...ha ha, de som känner mig vet att: Jo, ser jag ingen förbättring inom ett halvår så ska jag tänka på saken.

37.7 i temp. Ingen feber än...
Då kör vi!

Den vilda jakten på träningskläder

Imorn ska jag leta upp mina träningskläder igen som jag lyckats städa bort. Tror mitt huvud är bra nu, så på Torsdag ska jag bannimej träna! Har ingeeen aning om var kläderna är :P men jag har mina places så ska nog hitta dem.Längtar något fruktansvärt efter att träna! Suget är stooort.

Lara Croft ska passa sig nu när jag är igång igen!

Och min granne....hon är nog inte arg...hon har tourettes.
*stor smäll* "JAG HATAR DIG!!!"
Alltid samma sak......eller så hatar hon sig själv för att hon tappade något.
*Slår i tån* "Åååååh!...JAG HATAR DIG!"


Det är synd om självhatare

Jag kom på en bisarr tanke....

...de senast veckorna har jag berättat för mina vänner om hur jag stört mig på mina grannar som bara bråkar hela tiden. Det går inte två dagar utan att jag hör kvinnan i lägenheten gorma som en tokkärring. Då är det inte ens grannarna dörr i dörr med mig...utan på en helt annan våning.

Men tänk om de inte existerar. Tänk om jag börjat höra röster i mitt huvud o_O

Det sägs att schizofreni kan vara ärftligt....då oftast i tredje led har jag hört.

Min gammelmormor var schizo

:P

Hipp hipp hurray!

WTF 2

Varför vill inte bloggen uppdatera sig som den ska för?
Dumma blogg.

....skämmes ta mig fan

:D

Intressant dag på jobbet idag.

Jag var fortfarande lite groggy så gick mest och skrattade hela tiden. Vissa trodde att jag fortfarande var lite onykter, men nej nej, det var jag ej.

Jag kan fortfarande inte böja mig ner hur lätt som helst, måste ta ena handen som stöd mot något... vilket var ett stort problem eftersom jag skulle envisas med att tappa saker på golvet hela tiden.

Jag bara fortsatte skratta åt eländet.

Skulle skrapa av grillen, märkte att jag sträckt eller slagit i armen hårdare än jag trodde så fick säga åt Jesper att skrapa den åt mig. Jag kunde verkligen inte göra det. Han fick oxå beordna runt mig på jobbet. Jag var så virrig så jag hade inte koll på någonting nästan.

Då skrattade jag ännu mer.

Sen satt jag och Adam och flummade i kontoret. Jag hjälpte honom räkna kassor och hålla koll på vilka som kunde vad. Det var ju ett tag sedan han jobbade hos oss trots allt.

Självklart skrattade jag då också åt min egen virrighet.

Det har varit en märklig dag på jobbet....men kul. Jävligt kul va det.

Funderar på om Jag ska kolla på Waterworld som börjar strax.
Superlängesen jag såg den...
Dessutom är ju hon som spelar Deb i Napoleon Dynamit (en avmina favoritfilmer) med. Hon spelar den lilla tösabiten.

Fast egentligen vill jag nog hellre se på Napoleon Dynamite :P