nattryck

Kom hem från jobbet för ca 40 min sedan.
Bestämde mig för att sitta framför datorn och se vad som hänt sedan jag sist, innan jobbet, kollade vad som händer i världen på Aftonbladets hemsida.

Som vanligt ville jag krama någonting så jag plockade upp lilla Luna. När jag klappade henne så mindes jag hennes små trulsar i baken som jag tänkt flera gånger att jag ska klippa bort. Så nu tog jag tag i det. Medan jag klippte så mindes jag de gånger hon sprungit på golvet och hennes hår som hänger ner på sidorna varit aldeles blött när hon har kissat någonstans eller att hon trampat lite på sig själv...så jag klippte det också. Jag satte upp henne på min datastol som jag kunde rotera efter önskan och klippte henne lite kortare hela vägen runt om. I början tyckte hon minsann att det var lite märkligt, men efter en stund så slappnade hon av och bredde ut sig lite extra. Jag blev ganska nöjd med resultatet. Okej att hon var mycket finare innan, men jag kan inte tänka mig något annat än att lilla Luna blev väldigt glad av att slippa allt överflödigt hår. Det är fortfarande långt, men nu kan hon springa runt och skutta och leka utan att hon snubblar på det. Redan nu ser hon mycket piggare och gladare ut.

Angående tävlingen på söndag så blir det varken lilla Henrik eller stora Legacy. Det var tänkt att Henrik skulle hinna bli frisk, men så blev inte fallet. Så jag kommer att få rida tråkmånsen Surprise, som hoppar allt, i samma långsamma tråkiga takt. Aja, hon hoppar iallafall.

Nu ska jag sova....för nu vet jag inte vad jag håller på med längre, bara massa ordbajs i detta inlägg. bajs bajs baj. *flum*

Ligger någon äkli godis på databordet också, som jag gjort till min egna lilla stressboll. En vanilj/jordgubbs fudge. Jätteäkli.igår va det en lång spagetti, imorse var den platt, innan jobbet var den rund och nu är
 det en ruta.

Ichigo har börjat med en väldigt kul grej. När marsvin sträcker på sig brukar de vanligtvis ta tillbaka sina framtassar så fort de är klara, men Ichi...hon kan ligga med armarna rakt ut i flera minuter och bara slappna av en stund till. Hon kanske är som jag och har lite svårt att komma ur sängen efter tuppluren ; ) För när hon sover, då är det som en död kanin pladask på sidan med helslutna ögon. Aldrig att jag ser Luna ligga på det sättet...fast det förstås, pälsen kanske var i vägen.

Det gör inget om ni inte fattat någonting av mitt inlägg i dag, allt måste upplevas :D
Sov Gott!


 Luna i annan frisyr.

 Ichigo tagen på bar gärning.

Plan B

Skit också!

Fick ett samtal i dag, som jag dessutom väcktes av, att Henrik, hästen jag ska tävla om en vecka, har blivit halt!
...och inte utav min ridlärare som är med honom varje dag, nej nej, utan av  den ansvarige i tävlingssektionen!

Det kan i och för sig betyda att det bara är något litet och att Anna ,min ridlärare, räknar med att vi kan starta ändå...men annars då? Jag har tagit ledigt för den här tävlingen! Jag VILL vara med!

Så nu ska jag åka till stallet om bara några minuter och ha mitt egna lilla krismöte. Förhoppningsvis så får jag ta Legacy istället. Den gigantiska hästen som jag blivit väldigt fäst vid de senaste veckorna. Jag får verkligen hoppas på det. Även om han kanske bara orkar en klass. Det nervösa är att jag aldrig har sett honom på en tävlingsbana förut så han kan lika gärna bli helt knäpp och resa sig och grejer, vad vet jag. Men...


...kanske är det ödet?