Miss Brown

Ingen dator på tre dagar har resulterat i massor av färg på kroppen.


Har haft en Lina i min soffa som dragit iväg mig till Örlen både Lördag och söndag. Fina dagar det med båt och tårta. Lördag åkte jag med bror nr 1 och på söndag med bror nr 2 plus Mattias, men Lina fick köra. Hon kör bra.
Det blev pärontårta, båt, bad och sol.

Skulle springa runt karstorp i dag medan gubbarna spelade fotboll, men klappade halvt ihop halva vägen pga illamånde, nej...inte av att jag ansträngde mig...jag mådde halvt illa redan innan jag sprang, så blev att promenera den sista biten.

Jag såg nya Transformers i torsdags, dagen innan den officiella premiären :P, min åsikt är densamma som
hennes.

På måndag börjar Dexter säsong 3!

Mondays are TV-nights from now on!!!...även om jag redan sett den säsongen.

Den här längtar jag annars efter. Luktar gåpåbiopremiär-varning

Ingen reklam tack!

Igår storhandlade jag. Jag köpte gå/joggingskor, underkläder, en liten smidig mp3 med clip som jag kan ha när jag tränar, nya hörlurar till den mp3n eftersom de som tillhörde va kassa, Chrono Trigger (DS-spel), två armbandsur eftersom båda mina gamla pajade ungefär samtidigt, Flux, tandtråd och annat skoj. Köpte även en mops som fick namnet Monsieur le Poop! Allt gick på ca 2500kr totalt....egentligen inte så mycket med tanke på vad jag fick för pengarna.

Idag på ridningen hoppade vi terrängbana och åååååh vad Robin hoppade bra! Han tyckte att det var jätteskoj och hoppade faktiskt bättre när vi hoppade flera hinder på raken. Vi fick in en bra rytm.

När jag kom hem från stallet så blev jag så trött på min reklamhög så jag tänkte "Näe, nu ska dendär "ingen reklam"-lappen upp!" Jag satte mig ner och skrev en röd fin som jag tejpade svart tepj runt. Jag gick ut för att sätta upp den på sin plats när jag förvånat såg att där satt det redan en lapp med det budskapet. "Va i helv..." tänte jag. Men eftersom min lapp var så fin så satte jag den över den befintliga lappen.

Jag trodde att det var min mamma som busat med mig men tydligen var det Herr Mattias och Lina som gått i konspiration med varann och satt upp den. De asen, trodde inte att jag skulle få det gjort ;)

Så nu sitter där iallafall en himla fin skylt, under den sitter en ganska ful, men kärleksfull liten lapp med samma budskap.

INGEN REKLAM TACK!

småplock

Mamma...köp Robin med miiiig!

I tisdags var vi i hoppspecialen ute på terrängen och hoppade. Han hoppade allt som de stora hästarna hoppade, PLUS svampen, som är ett ganska maffigt terränghinder. Han är så underbar den lilla hästen. På måndag är det dags igen, regnar det inte så ska vi ut på terrängen igen. Vi hoppar nog inte lika svåra hinder då eftersom det är med min ordenarie grupp, men alla stunder med Robin är lycka.

Jag har börjat bli hurtig! Minst varannan dag har jag varit ute och promenixat ca 40 minuter. Twilight hjälper till en hel del. Minns jag rätt har jag nått kapitel 11. Hon har precis fått veta att han är VAMPYR *oooooo*. Jag ser fram emot nästa promenad, som troligen äger rum imorgon igen.


Igår hade jag en himla trevlig midsommar vid Örlen med mamma, bröder, deras respektive och min pojkvän. Jag, Mattias och Madde kom dit lite senare eftersom vi alla tre jobbat på dagen. Vi åt god traditionsenlig mat och sen installerade jag sims 2 till min lillasyster Tova. Jag blev kvar vid datorn en liten stund. Det fanns så mycket jag var tvungen att lära henne om sims, hon hade ju aldrig spelat det förut. När jag kom ut så var hela långbordet fullt, så Mattias satt kvar längst bort där vi satt och åt förut, medan jag fick sitta på andra sidan långbordet. Ha ha, tur att mina syskon satt och underhöll honom. Senare på kvällen gick vi till dansbanan och jag lärde Tova bugga. Lite brist på taktkänsla och i början följde hon mig inte som en tjej ska utan gjorde lite som hon själv ville, men sen när hon fattade det där med att föra och följa så var hon jätteduktig.

I morgon blir det transformers 1 och på Torsdag transformers 2.

Addiction

Just nu är jag beroende av många saker.

Jag är beroende av sims 3 och min sim Sheena Ramones dröm om att bli Rockstjärna. Det är inte långt kvar nu. Livet leker i simsland.

Jag är beroende av Hajime no Ippo, en boxaranime som mina bröder promotat för i många år men jag var alltid lite skeptisk till tecknarstilen. Jag började se den en seg händelselös kväll och det slutade med att jag såg 25 avsnitt på tre dagar. Rekommenderas för Super Punch Out-fans.

Jag är beroende av ljudboken Om jag kunde drömma. det råder Twilight-hysteri i min vänskapskrets just nu. Jag har ägt ljudboken i ett halvår nu och tänkt lyssna på den när jag svettas på crosstrainern...efter jag avslutat Liftarens guide till galaxen (som radioteater). Jag har fortfarande inte avslutat den. Men efter all Twilightfeber så fick jag för mig att skita i Liftarens och lyssna på Twilight ändå under mina sköna ensamma promenader. Skitbra sätt att vilja gå lite längre än man annars hade haft lust med.

Jag är beroende av Robin Hood. Min favorithäst i stallet just nu. Trots sina 149 cm så är han full av potential. Om jag jämför honom när jag började rida honom och i dag så är det en sådan stor utveckling. Han käftade emot när jag kortade tyglarna och krävde lite av honom. Jag fick jobba som satan för att få honom i någorlunda form i galoppen. Han petade ner bommarna på hindrerna hela tiden. Han bockade och sparkade bakut och strulade när allt blev jobbigt, vilket det ofta blev enligt honom. Nu börjar han jobba direkt när jag kortar tyglarna. Han galopperar jättefint från starten, vi red ett godkänt L:A1 program på 220 poäng/57.89%(ett ganska svårt program) i måndags och hoppade två fina rundor i går på en minihopptävling då han bara rev ETT hinder mot vanliga kanske fyra...och det vi rev var oundvikligt. Jag är så stolt över att han inte stannade, som vilken normal häst som helst hade gjort. Så vi fick en fin rosett på 80cm och ett snöpligt nedslag på 90cm. Det är en så stor skillnad på honom och det är klart att jag funderar och drömmer om hur bra han hade blivit om jag hade fått rida honom en längre period. Det finns fortfarande saker han/vi behöver öva på.
Mamma....köp honom med mig! Han är billig i drift ;)

Jag tävlade i Klubbmästerskapet i dressyr på nationaldagen. Då på både Robin och Chivas. Jag fick en poäng mer på Chivas men kände att Robin gick bäst och att vi har mest utvecklingspotential som ekipage.

Så det har iallafall varit fullt upp de senaste veckorna och ser väll ut att bli ganska fullt upp de närmsta som kommer också.



Jag och Robin värmer upp till Flaggdressyren 6/6




Jag och Chivas in action!

Så, nu ska jag se ett avsnitt Hajime no Ippo innan jag drar på mig mina walkingconverseshoes och ger mig ut i det fina vädret med Om jag kunde drömma i lurarna och sedan sadlar om till ridkläder och förhoppningsvis får rida på Robin på min ridlektion så att jag blir glad och inspirerad till att ge min Sim en lika bra dag som jag förhoppningvis fått.

Minns gammal favorit från förr

Jag vet att jag varit kass på bloggfronten ett tag nu. har varit lite smått sysselsatt/beroende av sims 3 i några dagar. Gillade ni tvåan och ettan ska ni absolut kika på det här. Mycket bättre.

Hur det gick i Lördags?
jooo, ganska bra. Jag får vara nöjd. Hamnade på övre delen av resultatlistan.


Nu har jag kikat på lite gamla youtubeklipp. Jag är besatt av youtube, som de flesta andra och gillar att sprida allt skoj jag hittar. detta är ett klipp jag ofta kommer tillbaka till




Did you like?
Kolla då även in
omnideuceninja gifts och ninja colds.
De bästa av Ask a Ninja

tillägnad till dig Lina

Just pour toi...
...en favorit i repris som du inte hann se.

I give to you

Cool guys don't look at explosions

(i piss kvalitet)




inte pigg

öööö....
ska tävla i dag. Klubbmästerskap i dressyr.
Klockan är 06.40 och egentligen vill jag bara gosa ner mig i min säng eller lägga mig ner och spy.

Men annars känns det ganska bra. Kommer bli en kul tävling, bara regnet håller sig borta.
Mångabra/roliga ekipage så relativ hög klass i år.

Cool guys don't look at explosions...

...they blow things up and then walk away.


MTV Shows

Bäst på hela MTV Movie awards 2009.