nytt inlägg

Nu är det uppdaterat! Hoppas LinaPina blir nöjd nu och kan sova i natt...

sista avsnittet

Gaaaaah, alltid lika tråkigt när man ska se det sista avsnittet eller läsa det sista kapitlet av en serie som man inte riktigt vill ska ta slut än. Du vet de där riktigt bra böckerna/serierna med alla roliga karaktärer man fäst sig vid som man nu inte kommer att få veta något nytt om. Tråkigt tråkigt.

Nu händer det, sista avsnittet av animen
Hajime no Ippo....tur att det finns manga kvar att läsa.

Smart jag är...

...precis ätit frukost, havregrynsgröt, knäckemacka med ost och kaviar och ett STOOORT  C-vitaminsprängt glas apelsinjuice (för min förbaskade förkylning)

Jag satte mig sedan ner i soffan för att borsta tänderna och ser till min förtvivlan att jag glömt något.....APELSINJUICEN! Jag har inte ens snuttat på den. Min första tanke var att spotta ut tandkrämen och svepa glaset och sen borsta om tänderna...till jag kom på hur vidrigt kombinationen tandkräm och juice är...så jag borstade klart tänderna.

Nu sitter jag här vid datorn med ett glas till kanten fylld med härlig onödig apelsinjuice

allt som visas på TV är sant

Folk verkar överraskade och negativa till att jag önskar mig en fin bil i födelsedagspresent, men vadå? 16 åringarna i USA får ju fina bilar i present hela tiden. Det har jag ju sett på TV....och de, mina vänner, har inte heller körkort, man måste ju ha något att övningsköra i.

önskelista

Jag fyller ju år snart. Har du ingen aning om vad jag önskar mig? Då är det här ett hett tips som inte gör mig ledsen. Alltid velat ha en sådan och nu finns det i skövde.

Nu har jag fått i mig frukost och ska dra till staden för att träffa folk.

He's Barack Obama

Eftersom Lina hade två rätta svar så får hon tävla i en dance off mot sig själv. Lina vs Lina. Rätt svar var Venga Boys - we like to party och Lina fixade lite extra pluspoäng genom att kunna låten innan inledningen av låten.

Belöning är vad jag nynnat på i dag de två sista timmarna på jobbet. Trodde det skulle vara svårt att göra en parodi på Obama men JibJab lyckas som vanligt....och jag tycker nog fortfarande att jag skymtar lite Adam i honom.




ike ike!

Eftersom vi gillar Hinoi-team just nu, och särskillt deras Para para(dance-a-long) versioner så kommer här en till att öva på.  (Det finns till och med lite sing a long för den som tycker att bara dansen är för enkel)

Denna låten kommer även med en fråga....vilken låt har de samplat i inledningen av låten? Vinnarens namn publiceras i nästa inlägg.  Vinsten är något så nödvändigt som onödig kunskap!
(Flera korrekta svar resulterar i en dance-off)






Visst kan jag tänka mig att det var så en gång för många år sedan...

...kan tänka mig att Mattias känner igen sig i den här reklamfilmen.
Ha ha HAAAA!




"If you want him...COME AND CLAIM HIM!"

Igår var det en febrig Anne-Lie som fick besök av LinaPina. Vi hade bestämt oss för att se Sagan om ringen för säkert minst 10de gången, dock inte 10de gången tillsammans men vi hade iallafall båda två sett filmen så många gånger att vi visste vad som skulle hända. Detta gjorde att vi mest satt och fällde roliga kommentarer istället eller drog repliker från "Sagan om de bannlysta".

Sedan drog vi på film nummer två, som vi hann se första halvan av innan Lina var tvungen att avlägsna sig. Gollum är ju verkligen som en liten herrelös hund som ingen vill ha, stackarn.

I dag råkade jag av en tillfällighet kolla mina favoriter på mitt youtube-konto och hittade ett "Sagan om ringen"-relaterat klipp som jag hade glömt bort att det fanns, men det är ack så roligt.




Andy Serkis är verkligen en favorit, och han är även en favorit i min favoritfilm "The Prestige"


Annars så ingår jag i dressyrlaget för Skövde Ryttarförening i första omgången i DressyrAllsvenskan Div III.




Jag har ficklampan. Du har ingenting. Heehehehhhee~
Gandalf i Sagan om de bannlysta

Para Para tajm!

Nu när man är ensam hemma får man passa på att öva på "night of fire" dansen.