...

...någonting äter upp mig innifrån...
det har varit så hela hösten och vintern.

Det värsta är att jag vet inte vad det är men jag mår fan inte bra!
Allting går emot mig och det gör ont innuti mig varje dag. Jag minns inte sist jag hade en dag då jag bara fick vara lycklig. Jag har börjat få sömnproblem för att jag ligger och oroar mig på nätterna, jag vantrivs något fruktansvärt på jobbet. Jag har börjat stänga in mig och i lördags var jag tvungen att släpa ut mig för att jag "borde" gå ut, men jag kände fan inte för det. Dom dagarna jag är som gladast, det är när jag bara är hemma och inte gör någonting, för då kan ingen otur drabba mig och hur jävla glad blir man av det?

Jag måste få en nytädning på livet för just nu känns allt bara hopplöst. Jag tror hela tiden att nu har kanske turen vänt, men varje gång när jag börjar se den ljusa sidan så får jag en hård jävla smocka rakt i magen och jag är tillbaka där jag var. Varför ska inte jag få vara lycklig? Är inte jag värd det? Allting började när jag inte fick den där löneförhöjningen jag är värd efter att ha blivit handledare...eller va värd...nu är jag inte ens värd den. Har presterat fruktansvärt dåligt sedan dess. Jag är inte värd den längre, men jag e fan inte värd att bestraffas så jag blivit heller! Eller det kanske jag är? Jag är inte värd ett skit, inte efter allt som hänt mig.

Jag vet inte varför det är så här. Varför känner jag så här? I vanliga fall brukar jag bara skaka av mig det och tuffa vidare.

Jag vill veta vad det är som äter upp mig innifrån...

JAG HATAR MITT JOBB!!!

jag hatar hatar hatar hatar hatar mitt jobb! det är det pissigaste jobbet som finns och nu gör det det ännu pissigare genom att rotera runt all personal och jag hamnar SÅKLART i den gruppen jag kommer att funka minst med.
Jag tycker om dom personerna privat och så men jag kommer faaaan inte kunna jobba med dom. Jag hatar den här situationen!
Jag skiter i och vänta till jag har kommit hem från Åre, Jag ska skriva den där jävla CVn i dag innan jobbet så jag kan skicka den senast fredag till alla affärer. Jag får helt enkelt spara lite mer pengar så jag har så jag klarar mig den månaden, för jag kommer vantrivas något enormt!

FAaaaaaan, vad jag hatar detta! Kunde dom inte gett mig NÅGON jag skulle vilja jobba med? NÅGON så jag känner hopp. Jonas kommer att bli förbannad på mig flera gånger per dag. Vi kommer o hata varandra och han kommer inte att lyssna på mig för "jag är ju skiftledare och då kan man inte ta order från underarbetande" kommer han att tänka nu när han är ny...han vågar inte ta order för han är rädd för att en annan bestämmer nu när han är så ny och vill visa var skåpet ska stå. Så när jag kommer där och springer i tvåan, så kommer han inte springa med holdar, och han kommer inte ha ett pommes-skåp utan han kommer va någon annanstans och då kommer han skälla ut mig för att jag måste tjöta på honom och springa med skiten.
Sen kommer jag inte få stänga fronten längre, det jag trivs så jävla bra med....för det vill ju Jonas göra, och han är skiftledare så han bestämmer ju vem som gör vad så han kommer ju för alltid och evigt att göra detta. Sen så jobbar vi med Hamed.....Hamed står alltid i köket och kan inte stå i driven överhuvudtaget så det betyder att jag varje morgon kommer att få öppna kassa och varje kväll kommer att få stänga kassa, eftersom Jonas absolut inte vill stå där. Jag kommer ALLTID få stå i driven, för det finns ingen som kan byta av mig lite då och då och aldrig i köket, för där kommer Hamed stå. JAG HATAR MITT LIV!!!

Jag vill inte jobba där längre, jag kommer att vantrivas ännu mer än jag gör nu. Här tänkte jag att äntligen vänder min tur och att ett glädjebesked om fyrskift hade kommit så gör dom så här och möblerar om skiften så att jag hamnar i det sämst matchade skiftet. Fan, jag hade tagit vem annars som helst...jag jobbar bättre med vilken annan medarbetare som helst, men inte den här kombinationen. Det kommer inte gå! Jonas och jag kommer vara arga på varandra hela tiden och aldrig mer bli kompisar, och Hamed kommer stå i sitt jävla kök, som han inte ens klarar av att hålla uppe själv. Jag kommer få stänga diskhelvetet varje kväll men kommer få springa i tvåan hela jävla tiden för att Jonas säger "näe, vi har ingen annan att ha där" för Hamed kommer ju stå där i sitt förbannade kök. och eftersom det är råtomt så kommer jag få springa som en jävla galning med holdarna för "Jonas måste ju diska" Eller ännu värre...Jonas vill ju ABSOLUT inte stå i kassa så då sätter han mig i kassan och han själv i DT:n, men Hamed kommer iallafall stå där i sitt jävla förbannade kök! Snälla! dom kunde ju gett mig vem som helst. Byt ut Hamed mot någon som kan prata svenska så han/hon kan stå i driven så funkar det iallafall...

Jag hatar mitt liv

They sing about me!

They saw birthmarks all over her body
She couldn't quite explain it
They'd always just been there
Mmm Mmm Mmm Mmm - Crash Test Dummies

Det är ju mig dom sjunger om! :D
Mig och mina födelsemärken på magen

Ska ut med Josse lite i kväll...vet inte om jag är riktigt upplagd för det men lite får man offra sig. Det år ju trots allt Lördag, och jag är bara ledig var tredje Lördag så då måste jag ju göra NÅGONTING. Vi hade tänkt först att bara chilla och kolla på film, men Josse övertykade mig att vi skulle ut ändå. Jag har försökt att komma i stämning med partymusik och fina kläder, men fortfarande inte sugen, egentligen. Men oftast är det ju det där oplanerade som blir roligast, men nu när man vet det så har vi säkert trist ändå.....aja...Det blir som det blir. Bara Josse blir på humör så brukar jag också ha kul.
Lite orolig över mina kläder. Dom är ganska....hum....pimpiga. Jag ser ut som en pimp! men ändå cool. vet inte....men årkar inte ha klänning eller andra kalla kläder på mig. Så just nu har jag mina blåa stuprörsjeans, vit skjorta, röd väst, värsta guldblingbling kedjorna runt halsen och röda ankelboots....frågan är om jag ska ha min röda hatt eller inte. På något sätt blir den pricken över i:t...på något sätt blir det för mycket...men ändå....handlar inte pimp-stilen om att vara lite "over the top"?....fast jag vill ju inte köra pimp-stil!...Lite mer den här coola hårdkokta gangster-stilen...
Andra tveksamheten jag har är att jag ju inte vill att hatten ska bli snodd....hattar vill fulla saker/människor sno *bu för dom, skaffa egen!* men ska jag ha den ska det ju vara när jag tror att jag ska vara relativt nykter...då kan jag ju sno tillbaka den...Vill inte förlora den, det e ju min Londonköpta hatt!
...sen kan det ju bli jävligt varmt!
...men man sticker ju ut lite i hatt!...fast faaan, vill inte ha en massa killar som klänger på en i kväll, så skulle va jobbigt och få för mycket uppmärksamhet.

Aja, får fråga Josse vad hon tycker...kan hon inte komma nuuuuu....e uttråkad!

Genialt!

I dag satt jag som många andra och kollade på det första avsnittet av Let's Dance. alltid trevligt men inget man behöver följa slaviskt precis. Blev förvånad över Mårtens insatts, men tror inte att han kommer att lyckas lika bra i latinon...eller jag kanske har fel.....aja, bara att vänta och se. Annars tror jag att en som kan utvecklas mycket om han får vara kvar, det är brottaren. Jag kommer inte ihåg vad han heter...men ni vet nog vem jag menar. Jag tror det, bara han kan släppa loss lite mer. Kom ihåg hur Måns var till en början. Annars var det faktiskt bara att hålla med juryn, även om jag inte vill erkänna det...Anna var bäst! Men sötast var Malou. Hon såg ut som en söt liten Askungegumma. En fattig liten gumma som fått chansen att gå på den stora balen på slottet som ett tack för alla goda gärningar hon gjort. Det var såååå sött!
Någon mer än jag som lade märke till Birgittes fina (?) utväxt...lite grått och sådär. Ja, jag vet att hon börjar bli gammal, men hon passar inte i grått hår. Hennes hy är för skrynkelfri och len och fin än. Jag tycker att hon borde gå tillbaka till mörkbrunt hår, så som hon hade det första gången jag såg henne på TV. Hon ser trist, beige och äldre ut i den där ljusa hårfärgen. Snälla...bli mörkhårig igen!

Men den största överraskningen under Let's dance var...inget utav detta...Det har egentligen inte ens något med Let's dance att göra. Under första reklampausen såg jag något fantastiskt. Det var så....smart.
Våran egen Mikael Persbrandt gör en Christopher Walken i Vasakronans senaste reklamfilm. Christopher Walken var ju med i en av dom bästa musikvideorna, enligt mig, som någonsin gjorts. "Weapen of choise" av Fatboy Slim. Den är grym! Att sedan se Persbrandt göra en liknande sak känns väldigt smart...han är ju lite Sveriges svar på Christopher Walken....(fast iof, han är väll lite Sveriges svar på alla "äldre" respekterade skådisar) Den ende andre svenska skådis som skulle komma undan med det är Stellan Skarsgård. Tänk att se t ex Peter Haber (Sunes pappa, Beck) göra samma sak....näe, skulle nog inte funka. Men Persbrandt känns självklar. Fan, va genialt! Tro inte nu att jag är världens största Persbrandt-fan. Han har aldrig varit stor i mina ögen, men han har fanimig växt de senaste veckorna, först reklamen för världsföräldrar (tror jag, skäms lite...men det är så många välgörenhetsreklamer så vet inte,  fadder, sos barnbyar...något sånt va det iallafall)och sen denna briljanta reklamfilm. Jag skiter i om folk tycker att det är en ripoff. Jag ser det som en hyllning!...även om orginalet fortfarande är bättre.

Men undrar hur dom fick honom att ställa upp. Jag har på något vis fått för mig att han är emot reklam (som inte är välgörenhet) Kan det vara så att han inte vill binda upp sig med en film nu när han har lille Igor och nöjer sig med korta reklamjobb för att få in lite cash? Aja, ingen, förutom möjligtvis Stellan, hade klarat det lika bra.

Orginalet med Christopher Walken
http://www.youtube.com/watch?v=odb2DnhQYWY
Weapon of choise - Fatboy Slim

Versionen med Mikael Persbrandt
http://www.youtube.com/watch?v=LKeHOpV1uLM
Vasakronans reklamfilm

enjoy :D

massa träningstävling

Dressyrtävlingen gick skitdåligt! Aldrig tidigare fått så låga poäng på honom. Ändå gick uppvärmningen riktigt bra...men det är ju nerverna. Både jag och Henrik blir ju så nervösa när det vankas tävling. Så han blev spänd när vi skulle rida program, då blev jag spänd, då blev han ännu mer spänd....och sen fortsatte det så i en ond cirkel. Inte lärde jag mig något heller. ysh...

Men detta tog vi igen dagen efter...Då var det hopptävling. Vårat rätta element. Inte en riktig hopptävling. Det var en träningstävling, men det var gårdagens dressyr också. Men det är bra med sådant också så jag får rutin. Jag skulle först bara varit med och hoppat 1 meter och en annan tjej 90 (ja, så är det att rida och tävla ridskolehäst)
men tjejen som skulle varit med avanmälde sig, så jag fick hoppa 90 cm också :D

Det var bra det, för i första klassen fick jag ett nedslag på ett hinder. Vi kom så totalfel så det var snällt av honom att överhuvudtaget hoppa. Vi kom fel på flera hinder. Kändes inte alls bra. men bara 4 fel (ett nedslag) Nästa klass 1 meter så red jag mycket mycket bättre. Jag kom ihåg var det hade gått galet och ändrade lite så att vi kom rätt. Mer beslutsam ridning. Det var jag som bestämde när han skulle hoppa, inte att jag väntade på att han skulle hoppa av. Så vi kom rätt på alla hinder och var helt felfria och fick världens fulaste rosett! men det är inte den som betyder något. Det kändes verkligen som om jag fick ut något av den här träningstävlingen. Jag har varit lite feg på siståne nämligen och haft för dålig galopp. Flygit av lite för ofta när han tvärstannat när tempot har varit lite högre så ridit lite i undertempo. och har jag haft bra tempo så har han ofta bara sprungit och tappat galoppen. men nu kändes det som jag hittade balansen mellan dom två. Jävlar va kul det ska bli med hoppträning på tisdag :D

Ska försöka hitta en ny dressyrhäst dock. Funderar på våran lilla Shivas, den söta lilla ungskäcken. han är trevlig :D Inte ridit honom så mycket, men han utvecklas grymt fort.

Idag jobbar jag sista stängningen innan glidarveckan! *yay!* så jävla gött!

Dagens Youtube
http://www.youtube.com/watch?v=6iPsJy1YXOw
"ett högt berg"

julhelgen är över

Snabb summering av julhelgen...

...julafton va trevlig. Nu när man är äldre så uppskattar man ju att ge julklappar minst lika mycket som att få. men det fick jag tydligen inte....
....men mamma som sa "köp inget till mig" hon fick ändå, dels för att hon köpte till mig FAST hon inte trodde att hon skulle få något, och det e ju snällt....och så ville jag....för hon är så snäll.
Jag fick inga minnesvärda presenter men bara bra saker som jag behöver eller vill ha, som en mixer som kan krossa is och strumpor till mina fötter.
En annan sak som uppskattas mer nu när man flyttat hemifrån, det är att träffa släkt och äta god mat...mmmm....riktig mat och socialt umgänge...kan det bli bättre?....jo det kan det väll, men trevligt va det :D

Juldagen var roligt. En annandag utan baksmälla är ingen annandag för mig. Jag är aldrig bakis men på annandagen...då SKA jag vara bakis! Det är tradition. Så på juldagen festade jag med Hanna, Josse, Fia och Linnea. Det var såååå kul!....har lite minnesluckor från den kvällen....och saker jag inte vet om jag drömt eller upplevt.....drack jag den där tequila rosen? jag minns att jag hällde upp den...men jag kan inte minnas att jag drack den.....fast jag kan inte tänka mig att jag inte drack den om jag hällde upp den heller. *suck* aja, jag överlevde kvällen iallafall....även om cykelturen hem kanske inte va det smartaste jag gjort....trodde ju att jag nyktrat till då....så man kunde cykla iallfall *misstolka inte....jag hade aldrig ALDRIG satt mig i en bil och kört i det tillståndet. Inte i mindre tillstånd heller....om jag nu hade haft bil.....och körkort* det var nära att jag drutta i gräset några gånger, och inte för att det var halt på vägarna.

Nyår va trevligt. Då var jag jättenykter. Var hos Jonas med Sanna och hennes Kalle och åt lite mat....*mmmmm....riktig mat* trerätters! Skulle ju upp och jobba tidigt nästa dag och redan helt slut så tänkte att det var onödigt att dricka när jag ändå bara ska va med mina vänner som jag kan vara helt knasig inför ändå....kände inget behov av fylla den dagen. Tiden gick otroligt fort mellan 21.00-01.30. Det betyder ju att vi hade kul....vadå, Singstar e ju extremt kul!....även om det tog lite längre tid att släppa loss och våga sjunga utan alkoholen. jag sjunger nämligen inte bra. Ta den som sjunger sämst på Idoluttagningarna och tänk då att jag sjunger ännu sämre!....Jag kan inte sjunga rent...fan, jag kan inte ens prata rent.

I morgon ska jag tävla en lite clear-round dressyr. Det ska bli trevligt....inte ridit Henrik sedan veckan innan jul och hans starka sida är INTE dressyr. Så det ska bli intressant. Han är ju en riktig humörhäst, så antingen går det sketbra nu när han fått vila eller så går det skit för att han blivit stel av att stå....antingen eller, finns inget mitt emellan.

Dagens "youtube" länk
http://www.youtube.com/watch?v=zAAIx2Tfasw
girl, you're fi-hi-iii-hine!