snabbt innan jobbet...

I väg o jobba strax. riktig skitdag igår, fick jobba över 45 min pga att alla e så himla onyttiga! Saker som vi brukar vara klara med vid 21.30 var vi klara med 23.50. skit dag!

Den här helgen lär inte bli bättre. Är visst basketcup. Kommer väll aldrig hem idag heller *muhu*
Fast nu har jag iallafall bytt ut musiken i mp3:n. Så trött på den som va! Är en riktig periodare när det gäller musik *funderar*
aja, förhoppningsvis medför det en bättre dag också men nu måste jag dra till bussen!

ciao!


me like laserdome

Jag hatar dom här veckorna när man jobbar som en tok. Våran så kallade "Hellweek". lör-tis dag och sen tors-sön kväll. Man blir ju helt död!  Sen att jag tog mig en extratid i fredags som gjorde att jag va i säng sent gjorde ju inte saken bättre. Under tre nätter sov jag kanske 15 timmar totalt. Ingen tid för min lilla dator. Men det blir det ju ändring på när vi flyttar ihop :D

I lördags gjorde jag bland det roligaste man kan göra i den här stan. Då var vi ett gäng jobbarkompisar plus respektive plus friends som spelade laserdome. Det e ju så förbannat roligt!
Vi spelade två omgångar. Första omgången gick det inte bra. Jag blev träffad säkert 4 gånger på en minut i 10 minuter (en omgång är 20) och träffade själv inte en kotte. "Skit oxå, här har ju jag gått och skrytit om hur bra jag är på detta...för att vara tjej" tänkte jag. Men sen fick jag lite flyt. Hann iallafall skjuta två innan jag blev skjuten själv.
Efter den omgången var jag inte så keen on att veta mina resultat, och det var ju tur det för muppen som scannar av våra västar scannade ju inte min ordentligt så jag fick ju inget :'(

Hur som helst så fick vårat lag STORSTRYK så det bara skrek om det, fast då va ju inte mina poäng medräknade...men vi hade förlorat ändå.

Nästa omgång gav jag mig fan på att jag skulle vara dubbelt så bra...och det va jag. Kanske fyra gånger bättre till och med. Sprang runt, träffa två utan att bli träffad själv. Sprang upp i tornen där motsatta laget satt och lägrade *fegisar* och träffa tre till. Riktigt flyt hade jag. Sedan kunde jag gömma mig och se ett blått sken runt hörnet (jag va i gula laget) och smyga fram och skjuta en till. Det var så roligt för en utav dom som var med (han som vann indviduellt) svor varje gång jag träffade honom, och det var många gånger :D "Faaan va jag ska ta dig!" skrek han på bred Skånska, och "Du är ju överallt!"

Vårat lag förlora stort nu med men jag kom iallafall tvåa i mitt lag (han som vann har ju stammiskort) och var helt klart bästa tjejen. Jag var den som skjöt dom duktiga mest. Tänk om jag varit med i det vinnande laget? då hade jag hamnat ännu högre upp på rankingen eftersom jag hade fått skjuta på dom mindre bra...nä, det va taskigt...men i laserkrig e allt tillåtet :D Jag var bättre än ett amfibiebefäl iallafall ; ) Jag gillar att va i det sämre laget. Då har man ingen press och så är det ju faktiskt roligare att skjuta på de där dryga jävlarna som tycker att dom är så mycket duktigare fast dom bara sitter och campar :D Jag hade högst träffsäkerhet av alla!

*me like laserdome* bara att skriva/prata om det är en kick. Det är värt tre dagar av smärtsamma promenader och trappsteg för fy tusan vilken träningsvärk man får på framsidan av låren. Jag är ändå hästtjej och har ganska tränade ben.
Du Hast - Rammstein
ultimata laserdomelåten

Detta ska vi göra om och då du...då ska jag ta de där jävlarna i motsatta laget och bevisa att tjejer kan!

Sedan på kvällen gick halva gänget till Krikelin (skulle till Bogrens men två av oss kom inte in där. En för alla alla för en!) Innan satt vi hos Ohlsson och hans flicka Sofia och umgicks. Det va supertrevligt! men som vanligt blev det mest en massa tjöt om jobb (ganska oundvikligt när alla utom en jobbar på McD) Hade nog haft roligare om vi blivit kvar där för på Krikelin var det ganska dött. Dessutom skulle jag börja jobba tidigt nästa morgon så fick ta det ganska lugnt.


Sedan finns det väll inget vidare att berätta. dagarna har varit fulla av jobb och stall. Allt har flytit på förvånansvärt bra (förutom en insident i går på ridlektionen och att jag dragit på mig två nya brännmärken på jobbet) Så nu blir väll resten av veckan skit. Good/Bad vågen måste ju väga jämt :P

Köpte "Corpse Bride" häromdagen. Så himla mysig film så jag vet inte vad :D Skit bara att jag glömde den hos en kamrat som jag inte träffar så ofta :( Jag gillar lera....vill jobba med lerfilm....det vore coolt. Jag gillar pillejobb med små pyttesaker... modeller, figurer, hår....allt nästan


 

Tror ni på fullaste allvar att jag identifierar mig med Strindberg?
En tönt som inte kunde hantera en fru och ta hand om sina barn?
Jag identifierar mig med Neo! The One!
Ni kan komma 180st och omringa mig.
Ni får kanske in ett slag men jag kommer inte skadas
och jag kommer vinna.
Det kommer bli svårt men jag kommer vinna!

Mellansnack - Daniel Boyacioglu

Hedern i behåll

yay! I made it!

Klubbmästare i hoppning igen för andra året i rad :D

Annars inget mer to tell, fastnat lite smått i photoshop. Gjort en snygg "EgoBg"
*hum* Denna photoshopmani får mig nästan att vilja plocka upp mina webbdesignkunskaper igen. Inte för att jag direkt minns någonting men en gång i tiden fick jag ju MVG i ämnet och har man bara w3schools till hjälp så kan jag nog få tillbaka allt. Kanske fixa till den här sidan kanske, så den blir liiiite personligare? Men inte idag mina vänner, inte idag.

...o imorgon ska jag börja min utbildning till handledare så inte då heller ; )


Första Photoshop grejjen på länge

52930-3

Det är ju jag! :D
Har en roligare gif-animering av den här bilden också men det ville inte funka så ni får nöja er med denna så länge .

Min dator och jag ska bli sambos

Nu är kontraktet påskrivet. Lägenheten är min!
Det var en riktigt trevlig etta. Fanns sovalkov och den var riktigt rymlig. Känns nästan mer som en 1½:a eller nått. Fast tapeterna var ju taskiga. Någon ful brungul beige randig historia och lite märken här och var så det blir nog till att måla om. Funderar på bruna fondväggar. Man kan ha detaljer i en massa snygga färger och det blir snyggt. Fast jag vet inte om mina zebratavlor och mitt svarta överkast kommer till sin rätt i ett sånt rum, det blir iallafall inte lika snyggt som det blir där dom är nu, i mitt fina orangea rum hos min pappa. Fast jag vet inte om jag vill ha orange i min nya lägenhet, lite svårare att matcha färg. Men jag har ju redan brunt på toan också. Där kommer jag satsa på turkosa grejjor :D

Ännu en gång får jag väll ursäkta att jag inte suttit framför min dator på länge, men jag har inte haft tid eller energi att ta mig hit. För dom som vet så bor inte jag och min dator på samma ställe för där jag bor hos min mamma finns det inget bredband så har den hos pappa istället. Fast när jag flyttar så blir det lite tätare inlägg igen för då tar jag datorn med mig och jag ska ha brevband, det vill jag lova ;D

Imorgon har jag en titel att försvara, hela min heder hänger på det. Det är KM i hoppning imorn och jag är regerande klubbmästare. Fast imorgon ska jag rida en annan häst än den som jag vann titeln på så ångesten och pressen är inte så stor. Henrik (som jag vann med förra året) har ju varit halt så varit tvungen att rida in mig på en annan häst Olympic Star (även kallad "Olle") Det är två helt olika hästar. Den ena lätt som en fjäder i handen, den andra känns som om man har 200kg i nävarna.. Men även om jag rider en annan häst så är det lite press ändå. Konkurrensen i år är ju inte lika hög som den var förra året så känner ändå att jag måste visa var skåpet ska stå. Men iochförsig så har jag inte hoppat så många hinder i rad på den här höjden på Olle förut. När han hoppar kan han dessutom ibland hoppa med sådan kraft att han nästan skjuter mig ur sadeln. Det gäller att komma nära hindrerna, då får han mjuka språng.
Egentligen har ju Olle mer kapacitet än vad Henrik har. Dessutom är han troligen mycket stabilare på bortaplan. Henrik är verkligen kanon hemma men så fort man kommer ut så blir han helt spasmisk och jag är för grön för lokala tävlingar för att vara tillräkligt lugn så jag kan hålla honom lugn. Vi har ju inte kommit runt en enda gång på bortaplan. Men mitt hjärta tillhör honom och det skulle kännas som jag svek honom annars. Jag vet inte heller om jag kan tävla lika högt på Olle ändå för han tar ju sina supersprång och då har jag svårt att sitta kvar ibland, men Henrik hoppar mjuuuukt. Nä, nu blir det kanske lite för mycket hästsnack som vissa fattar noll av. Aja, vi får se hur det går imorgon.


Hade förresten glömt hur kul det är att sitta och lattja med Photoshop :D


Jag skulle kunna ha en bättre konversation med en ketchupflaska
BB-Danne om BB-Anna

Jag följer inte BigBrother stenhårt men när jag hörde detta så garvade jag nästan ihjäl mig.


Äntligen!

Jag har fått lägenhet!
Lyckligast i världen är jag!

En etta i Storegården, superläge!

Nära till jobbet, nära till stallet, nära hem men ändå inte för nära och ganska nära till stan!
*åååå vad jag är glad*

Hoppas bara det inte är något fel på den nu, Jag har ju inte varit och tittat på den än och inte har jag fått någon ritning på lägenheten så har INGEN ANING om hur den ser ut.

Det jag vet är att det är en etta på 44 kvm på första våning (fast första våningarna där ligger ju en bit ovanför marken så inte skraj för fönstertittare) och...att jag ligger på förstaplats! Så lycklig att jag skuttade rakt upp i luften blev jag när jag läste det. Jag skakade av lycka i säkert 30 minuter!

*Änelajj håller på o bli stor flicka nu!*

Vill jag ha den får jag den och det är lycka nog med det, men jag vill inte tänka på hur besviken jag skulle bli om det visade sig vara värsta skiten :( Så jag skiter helt enkelt i att tänka på det!

Aaaaaah, inte suttit framför datorn på länge nu men inte hunnit, jobbat som en liten gris!

kanske ska dra den där snabbisrecensionen nu av den där filmen jag såg i......eeeee....inte nu i torsdags va? *satan vad tiden går fort*
aja, jag såg den en torsdag.

"Final Fantasy VII: Advent Children" hette filmen jag såg på.
Måste väll skriva att jag blev lite besviken. Lite för lite story men oj va snyggt animerad den va!

Det händer saker hela tiden så man får aldrig tråkigt, men jag saknar ändå lite mer känslor *kan det bero på att jag är tjej?* och att få lära känna karaktärerna lite mer. Jag har ju inte spelat spelet Final Fantasy VII så jag visste ju praktiskt taget ingenting om dom när jag såg filmen, förrutom hur de såg ut och vad de hette. Inte visste jag något mer av dom efteråt heller. Jag hade gärna sett mer av Yuffie och Vincent mfl

 När jag berättat för en kompis att jag sett den och blev lite besviken sa han "Du har inte spelat spelet va?"
Näe, jag har ju som sagt inte det. Så jag saknar dom där presentationerna av alla karaktärer.

Men ojojoj, jag kan fortfarande inte släppa de snygga animationerna! Det tog säkert 10 min längre att se filmen bara för att jag var tvungen att se någonting igen för att det var så vackert! Men ibland var jag tyvärr tvungen att hoppa tillbaka bara för att jag inte riktigt hängde med vad som egentligen hände. I fightingscenerna kan det nämligen bli lite högt tempo ibland så att ögat nästan inte hinner med. Men vilka snygga fighter! Matrix, släng dig i väggen!

Sammanfattningsvis kan jag väll skriva att den här filmen är mycket sevärd för dig som gillar snygga fighter eller bara vill lägga ögonen på något vackert...

Vill också tillägga att den första recensionen jag skrev som jag råkade delita var mycket bättre ;P