Gotta love the internet!

Monday evenings is still Dexter evenings.







(Bekräfta bara din ålder och du är good to go :D)

bäst att förklara sig

...vill bara poängtera något jag glömt....inlägget "NO WAY!" var helt ironiskt och grundar sig på en IRLupplevelse jag och Lina fick en fylletorsdag inne på Bogrens toalett. En tjej som stod i kö sa till oss följande, JA FÖLJANDE:

Ni är sådanadär som lyssnar på Tokio Hotel va?


Vilka är det? svarade Lina (eller ja, det var det hon tänkte iallafall).

Vid tillfället hade jag, och jo, jag har väll ökat antalet med ett, lyssnat på en Tokio Hotel låt i hela mitt liv och det för allt rabalder i tidningarna. Jag var bara tvungen att kolla vad all fuzz was about.....ett pop-band, inget mer...tycker egentligen inte ens att de känns så emo. Fast iof, jag är ingen emo-expert men tydligen ska sådana gilla sådant och tydligen kunde inte kvinnan som frågade oss denna frågan heller något med tanke på att vi hade baggybyxor och linne på oss om jag inte minns fel...eller kort, veckad kjol och linne o skarf...eller ja, vem bryr sig.

VI (eller iallafall jag) LYSSNAR INTE PÅ TOKIO HOTEL!




btw så såg jag videon för första gången till uprising igår när jag lade upp den....den va fin ju :D

I'm singing in the rain

Det finns en major curse/blessing med detta hår och det är om man ska fixa iordning det eller ej. När jag är nyduschad....föna tort eller självtorka till ett troligt kaos? Fixar jag iordning det inför jobbet så får jag stå i köket, ser jag ut som shit så får jag stå i service. Det är det som är det fina med ösregn. Det är ingen idé att fixa håret, det kommer att se ut som shit och vara dyngsurt ändå när jag nått min destination...



I dag gillar jag låten "Uprising" med Muse



Planering finns det något som heter.

ååååh, vad elaka tv4 är. De visar "School of rock" på tv4+....men....den är inte slut förrän 21.30 dvs den håller på samtidigt som IDOL. Elaka de är. Jag som blev så sugen på att se den filmen nu. Får bli att kolla Inside the Actors Studio istället...som jag också gillar Hellre det än se halva "School of Rock".

Får jag låna den filmen av dig mamma?

Snart kommer Sarah med snask och dricka och glöm inte att RÖSTA på NICKLAS så att han inte åker ut riktigt än, men glöm inte heller att fortsätta hålla kvar Mariette, Erik och Tove också...men Nicklas behöver mest hjälp. Han jobbar ju på McDonalds så han behöver all hjälp han kan få.

Om ni tycker att jag skriver lite "ungt" och slarvigt och ostrukturerat så är det för att jag har en klubb/karies på pinne/lollipop i käften.

Ha ha, Matt Damon i Actors Guild...rolig prick

Planering finns det något som heter.

ååååh, vad elaka tv4 är. De visar "School of rock" på tv4+....men....den är inte slut förrän 21.30 dvs den håller på samtidigt som IDOL. Elaka de är. Jag som blev så sugen på att se den filmen nu. Får bli att kolla Inside the Actors Studio istället...som jag också gillar Hellre det än se halva "School of Rock".

Får jag låna den filmen av dig mamma?

Snart kommer Sarah med snask och dricka och glöm inte att RÖSTA på NICKLAS så att han inte åker ut riktigt än, men glöm inte heller att fortsätta hålla kvar Mariette, Erik och Tove också...men Nicklas behöver mest hjälp. Han jobbar ju på McDonalds så han behöver all hjälp han kan få.

Om ni tycker att jag skriver lite fjortisaktigt och slarvigt så är det

NO WAY!



Vad säger vi om det
HÄR Lina?!?!

SKANDALÖST!
Ge recensenten sparken och förbud från att jobba på en tidning EVER AGAIN!
*gosh*

oj då...

I går gjorde Luna (mitt svarta marsvin) något busigt....medan jag följde Idol slaviskt så bet hon av Nätverkskabeln. Vi lyckades rädda internet men gubben har inge kryssbox-Live stackarn. Tur att han gillar djur...

KVALFINAL

Nu är det snart dags för dagens Idol! Har värmt upp med gamla Idolklipp/sånger från förr på Youtube/Spotify.

Hoppas för mycket i världen att Nicklas är ett av Wildcardsen och att Moa inte är det. Funderar på att poppa lite popcorn men då blir datorn så klibbig.
I dag är det bara en som ska ut dvs är det här egentligen en fredagsfinal fast utan alla "bonusar".

WoooowW Andreas with NO GLASSES!...men visst ser de fortfarande lite röda ut.

Erik är först ut med ett intressant låtval...men har Fallout boy gjort den så varför inte? Det jag gillar med Erik är att allt han sjunger blir Rock på ett eller annat sätt och på det sättet blir det nästan alltid hans egen. FEL TONART?!?!? VAAAA, VAD SÄGER DOM?!...höhö, skämta bara. Vad vet jag, jag är tondöv. Sånt kan dom bättre än mig :)

Nu är det paus och poppa popcorndags!

------------------------------

Hann plocka undan lite strumpor och släppa ut djur och poppa popcorn.


Jaaa! Reza lyckades kravla sig vidare. Lite tråkigt låtval även om jag gillar låten. Hon känns stabil som vanligt men inte lika bra som i går, men ändå så växer hon och går mer och mer mot plus. Hon verkar genuint sympatisk och sånt går alltid hem.

Erika står på tur. På något sätt väntat låtval dvs tråkigt och som vanligt....VEM klär henne.? ja jag vet, ELin Kling MEN har hon inget att säga till om, eller är det t o m så att hon insisterat på dessa kläder? INTE SNYGGT.

Calles tur. Hoppas att han får till scenspråket nu, säkert så har han ett trevligt låtval. "Here I go again"...med E-type? haha, självklart inte ;) Ha ha, jag diggar honom. Så där mysigt blyg med en härlig röst. Marsvinen gillar det också. De springer runt som galningar....men fortfarande behöver han se mindre ledsen ut på scen.

Vildkort nr 2 avslöjjas nu...
JJAJAJJAJJJJJAAAAAAAAAAAAJJAAA

Nicklas tur. Nice styling. Har han klippt sig också? Vet dock inte om låtvalet är det bästa om folket ska börja rösta på honom, men han gör det bra! Ös är vad han behöver. Jag vet att han har stor utvecklingspotential så hoppas verkligen att han får hänga med ett tag.


Tove. Kvinnan med de roliga låtvalen! Men scenen är nog bannimej för liten för den låten. Gillar hennes stiiil, som sagt...sådant scenspråk som jag hade haft om jag blivit idol. Heja Tove! Du är modig på ett bra sätt, jag blir så nyfiken på vad hon hittar på här näst och det är sådana man vill se.

Paus

-----------

Nu är popcornen slutt!

-----------------

Nummer sju! Gillar Jon mer och mer, men iofså var det enda jag såg av honom innan kvalet under slutaudition och då var han kass och glömde texten hela tiden, men i måndags var han grym. Gillar låten (Don't look back in anger) , slakta den inte tack! Nja, lite mediokert....klättrar fortfarande mot min plussida men han kan nog göra intressantare framföranden. Ja ja, han mindes texten iallafall.

Inte helt oväntat så får min mammas favvo en av Wildcardplatserna. Han gör en repris på "jöbacks" framträdande i måndags...kanske ville egentligen Eddie sjunga den redan då? NEJNEJENJNENJENEJ! SLAKT! Vad gör du med min låt?! Hassle, stäm honom! Gillade inte alls. FY på dig Eddie, du kan bättre...

Inget oväntat val av låt för Karolina heller. Passar nog hennes röst, men som vanligt är risken att det blir tråkigt. Hoppas att hon reser sig...jamen sedär, hann inte ens skriva klart meningen....bra sjunget...lite sensuellt, men tråkigt.

RoboRahbis tur. Tråkigt låtval...Väldigt kareokevarning på den låten. Men jag gillar det. Rösten låter mer speciell när han inte sjunger R'n'B.

Mariette är här näst! Yay :D. Min riktigta favvotjej! Hon väljer sweet child of mine....vem har stajlat henne?!?! Hon förlorar lite av sig själv när hon är stajlad på det sättet...dumma Elin, jackan va väldigt "inte Mariette". Jag gillar hennes djupa ton i rösten, men hon var bättre i tisdags.

----paus-----

Nu är det bara en wildcardplats kvar...Hoppas för allt i världen att Moa inte får den.

--------------

Mirakel...mirakel mirakel...Någon som misslyckades, allså inte Moa. men vem?.....Camilla :D Vad skoj! in klänning också...men varför alla dessa dystra färger? Bara massor av svart överallt på alla artister. Men varför väljer hon den här låten, sjunger den i dansbandsversion. MEn guuud! Hur har hon mage att göra en såndär tempoväxling igen. Hon förtjänade utskällningen.


dags att rösta på Nicklas så att inte han åker ut....för publikfavorit är han ju inte...än


:D

Det är de små sakerna i livet som gör en lycklig....som den här artikeln jag hittade på Aftonbladets hemsida.

Löpande Idol-skrivning: Kval 4

Kvinnornas tur i dag med. Tove är min favvo i kväll.

Äter samtidigt som jag kollar så blir nog fåordigt lite här och där.

Juryn har fyra wildcard istället för de vanliga ett (tror jag) vilket kanske bådar gott för Nicklas :D...men även för Moa :'(.

Inga brillisar på Andreas imorgon, skulle ju vara skoj om han fortfarande var sprängröd då.

Intressant startfält i kväll, fyllde med sångerskor jag gillar/kan komma att gilla och sådana jag har väldigt svårt med.

Nicole är först ut...jag har svårt för henne. Hon är lite för mycket, men hon har en åkomma som vi båda delar...hon kan inte prata rent. Det skär sig lite här och där, precis som för mig :D Ush, gillar inte de där ivägwailarna som hon gjorde i början. I slutet så känns det inte riktigt som om hon sjunger ordentligt utan mer som om hon pratar.

PAUS!

-------------------------------------

Dags för Reza, känns lite Askungesaga och jo, hon är lite mysig och ligger mer på plus än minus. Glittriga klänningar verkar vara kvällens tema. ÅÅåååhhhh....gillar sången. Gillar framträdandet. Hon ligger fortfarande på plus....det som kan tala emot henne är att hon nästan ser för gammal ut för att bli en idol iof kan man se det som en mogenhet, som däremot inte blir tråkig, som många i Idolsammanhang saknar. Besides Tove får Reza gärna vandra vidare till i morgon.

Kikki Danielsons tur här näst....eller är det Kikki med en gnutta Lotta kanske? Ett tråkigt låtval i vilket fall som helst, smetar bara ännu mer på hennes alldagliga image. HA! Kolla Kikki! Schlagerkänsla säger jag bara! Hade detta varit Fame Factory så hade Camilla varit ett starkt kort....men inte är hon någon Idol.

Nu är det Häxan Karolinas tur. Något med henne får mig att känna obehag i kroppen. Hade hellre sett Glädje-Joy i dag...men hon har möjligheten att ändra min åsikt. Just nu ligger hon på minus. "Jag är glad att vara här. Det är min dröm" säger tanten som tvekade på om hon skulle ta emot biljetten. Tråkigt, hon sjunger bra och gör det bra, men hon är som Victoria Tolstoy och Jennifer Brown och alla de där. Man vet vem hon är och sjunger bra men skulle aldrig se en konsert med henne. Lite "Så ska det låta" och gästuppträdanden här och där skulle kanske vara en möjlighet.


JAAAAA, Tove efter pausen! Hon kan både vara lugn och vacker OCH knasigt lattjolajban på scen. Ska bli skoj detta.

pauspaus

-----------


JAAA, Bonde söker fru börjar på Onsdag :D

åter till Idol!

Tove...från Norrland. DET är bra odds det. Hon är lite lik Callisto i från Xena - krigarprinsessan, och hon har utstrålning. Jag gillar hennes nästan lite manhoppiga scenspråk, det är så jag skulle sett ut om jag blivit artist ;). Lite skakigt här och där men jag gillar hennes mod och orginalitet. Henne vill jag definitivt se mer av. Hon gör mig nyfiken på vad hon ska hitta på här näst.

Tove vill jag ha vidare...och Reza, men tror tyvärr att det blir Tove och Karolina som trallar vidare till i morgon.


imorn är det extra lång kvalfinal som börjar 20.00! Är jag hemma då så blir det livebloggande då också.