Excuse me while I kiss the sky

Fastnade inte i fällan att starta Ether Saga i morse utan tog mig till gymmet istället. Det var grymt skönt. Hade mycket spring i benen att bli av med och kunde lätt fortsatt i 10 minuter till på crosstrainern....nöjde mig dock med 45min.

...och nu ska jag verkligen verkligen försöka att icke äta något godisaktigt överhuvudtaget! Eller jo....kanske på lördagar, men det gör det egentligen svårare. Jag avsockrade mig förra året och tappade mycket sockersug av det och sedan var det inte så svårt att avstå från sockret...nu har jag sockrat upp mig igen och får jag en liten dos socker i veckan så kommer jag bara tråna efter mer...bättre att lägga av helt.
Jag skyller på glassen att jag fick sockerberoendet tillbaka.

Har även kommit på att jag efter fyra månader fortfarande har Purple Haze som en av de mest omtyckta och spelade låtarna i min låtlista.









eller den mer barnvänliga versionen...




"Excuse me while I kiss this guy"

Ether Saga

I början fattade jag ingenting...sen började det klarna lite för mig. Jag fann mig själv att göra uppdrag, efter uppdrag, efter uppdrag. Helt plötsligt hade tre timmar gått..
dvs Nu är jag också lite smått beroende!

Tack
Sofia för att du ger mig en anledning till att inte gå till gymmet!


Något jag lärt mig efter många cykelturer...


...allt ligger en Starway to heaven i från min gubbe.



That woman deserves her revenge and we deserve to die....but then again, so does she.

Skövdeuropaustralienyazeelandanmarköpenhamnorgeskilstunalpernandernapenninernarktisveri-
genglandonaungernewcastledinburghelsingborgullspångoantarktisrilankaspennorrköpingötebo-
rgreklandomunikanskarepublikenilenigereykjavikyotouagadougoumeårelfenbenskustenomest-
landallasigtunafrikasienewyorkingstonagasakisraelimalaskandorratenicegyptenapolirlandetroito-
rontottawarvikaskersundonigeriamsterdaminskievenezuelakropolishanghaislandublinashvilleast-
bournetiopienordkorealexandriayianapalanyarizonamazonastockholmarockosakacapulcorustenne-
sseecuadorotterdamoholmexicohioxfordoroteantanarivoslorsaustinewjerseystadüsseldorfrankri-
ke... ... ... ...

och så vidare.

Så såg min och Linas arbetsdag ut igår fast med andra roliga geografiska områden.

frågor:

A) Hur många geografiska namn orkade jag skriva i detta blogginlägg?

B) Vilken film tittade jag på när jag skrev detta inlägg?

Hitta Nemo

Jag är datorlös....igen....
Tänkte ändra på det problemet och köpa mig en alldeles egen dator inom denna snaraste framtid. En dator som ingen kan ta ifrån mig.

I måndags tävlade jag och lille Robin. 80cm och 90 cm. Det gick riktigt bra! Han var lite motig i 80cm klassen och petade ner två hinder (8 fel) men i 90 skärpte han till sig och hoppade mycket bättre. Då rev vi bara 1 hinder (4 fel). Det är någonting med han och räcken har jag konstaterat. Han är lite nonchalant, eller så klämmer han in ett extra galoppsprång innan hindret och kommer hemskt nära. Oxrar hoppar han som hejsan. Hur som helst gick han bra på 90 cm så det blir lilla Robin jag tävlar på Söndag i GotaCupen...men bara förklassen dock.

I dag är sista dagen att söka högskola. Jag har fått jätteångest! Jag insåg igår när jag läste om de olika programmen att jag kanske inte alls var ute på rätt vatten. Jag tyckte förut att det var lite mycket företagsekonomi på det program jag valde, nu har jag hittat andra program med lite mer praktiska och medieinriktade kurser. Sen finns det en i Falun där jag får mycket praktik och de har näst intill 100% sysselsättning på sina avgångsstudenter, men Falun är nog den stad jag vill minst till. Kanske är det inte marknadsföring jag borde läsa utan mediekommunikation för att få jobba med den typ av marknadsföring som jag vill? I Kalmar finns det en fin utbildning med lite mediekommunikation, produktion och företagsekonomi men då är det inga utlandsstudier som jag vill ha för att förbättra min engelska.Högskolevalet är ett stort hav och jag är lilla Nemo som inte hittat sig själv än. Jag behöver en SYO-konsulent.

Vi får se om jag söker något i år....Jag har ändå tänkt att vänta med studierna till nästa höst.

Packar...

...för i morgon åker jag till Skåne....
.....och på söndag blir jag av med min dator.

tävling 13 april

13 april
Första omgången i klubbmästerskapet i hoppning.

Gigant har fått ännu ett sår som gjort honom halt så det blir lilla Robin som ska hjälpa mig att försvara titeln. Vi hoppar en 80cm klass innan klubbmästerskapsklassen. Annars kommer han få en chock när han kommer in till de 90 cm höga hindrerna.....bara det inte tröttar ut honom. Jag är fortfarande nervös. Kommer vi att klara det? Kommer vi fel på en maxad oxer klarar han det då? Jag borde inte vara nervös över att han är så mycket mindre än de andra egentligen. Jag har ridit flertalet felfria rundor på 90 cm med Sirius som var en ponny. Jag har ridit felfri runda på 100cm på Sirius. Så storleken borde inte ha någon betydelse. Robin är en duktid häst bara jag lyckas hålla honom motiverad.

Startlista

Kanske har en häst också till första omgången av Gotacupen som går på hemmaplan. Om jag har tur får jag rida min gamla trotjänare Henrik. Tjejen som ska rida honom funderar på att ta en annan häst istället. Det betyder att jag får ta Henrik :D. Funkar på hemmaplan iallafall.


From McD to Bed

Har den här helgen upptäckt ett nytt småtrevligt egentligen meningslöst program på MTV....eller för att vara en MTVproduktion så är den faktiskt inte alls så meningslös...det är snarare ganska underhållande och säkert nyttigt för de deltagande. From G's to Gents. Ett gäng värstingar av olika slag som lär sig att uppföra sig. Bordsskick, hur man ska behandla en kvinna och bli mer vältalig och så vidare. Jäkla kul både i början när de går runt och hotar varandra och försöker lura/manipulera varann och faktiskt även kul att se att de blir mycket trevligare och förändrats när det närmar sig säsongens slut....men ärligt talat....det e faktiskt liiiiite roligare och se när det ploppar ur massa grodor när de försöker vara till lags och jag bara sitter framför soffan och skakar på huvudet. "Vad fan tänkte de där?!"

De visade hela säsong 1 i helgen på MTV, jag missade p g a jobbplikt några av avsnitten. Tänkte kika de sista avsnitten nu.
Finns att streama helt lagligt
här om någon är nyfiken.

Annars är mina händer grymt torra efter tre stängningskvällar fyllda av desinfektionmedel, diskmedel och tvål.

jävla asgrannar...

...har efterfest med hög musik klockan 02.40 på natten.

Tur att jag inte sover hemma i natt.
...fast på ett sätt önskar den lite onda sidan av mig att jag skulle sova hemma, och ännu hellre att jag skulle börja jobba 7.15 (som jag egentligen skulle gjort om vi inte precis bytt skifttider) så att jag hade fått gå och ringa på dörren och klaga lite granna. De är ganska ofta högljudda. Jag vet inte om de vet hur lyhört det är här!

Är det inte hög musik och fest så är det grälandet och en gapande tokkärring. Samma grannar  vägg i vägg med mig.

Jag saknar min småfete granne, singel, troligen +30, som jobbade på volvo och inte hade något liv. Den enda gången han drog på volymen var när det va "Allsång på Skansen".

Fan, jag har lust att säga till gapasen ändå...men känns så dumt att göra det när jag ändå ska iväg.

...asgrannar...

Böh!

I dag har varit en skitdag!

Jag avreagerar mig med att döda lite heartless i Kingdom Hearts II innan jag går till kojs.



DÖ DÖ DÖ!