Dagens låt

Fall Out Boy - Dance dance
me like Bigtime!

mycket sömn har det blivit idag

ååå vad jag glider! Glider gärnet. Glidarvecka. Jag jobbar bara 2 dagar denna vecka! Sen har jag ju ändå lyckats ha fullt upp de senaste dagarna.

Har ju tävling på söndag (Klubbmästerskap i dressyr) Så tisdagen och onsdagen tillbringade jag med att träna inför det. Om jag vinner den här tävlingen så blir jag dubbel klubbmästare, på samma häst : ). Då ska jag rida in med täcket som jag vann på klubbmästerskapet i hoppning. Kul om jag vinner ett till likadant då.

Igår gick jag och Josse ut och partade. Så roligt som vi hade det har jag nog inte haft på länge. Det var så mycket folk man kände ute så det kändes nästan som om man var 18 igen och mingla med alla! Jag och Josse ägde stället :D No contest...Sedan att vi fick skjuts in till stan i hennes brors nya skitsnygga knallgula Pontiac Firebird va ju inte helt fel.

Tiden gick så fort, nästan så att man inte ville att kvällen skulle ta slut *muhu* Sen va det ju meningen att jag skulle sova hemma hos Josse eftersom det inte gick några bussar hem för mig på onsdagar men det blidde lite svårt för hon hade fått lite napp och skulle inte sova hemma *go girl* men som tur var så fick jag hänga med en annan kompis hem och hamnade i *hör och häpna* Karlsborg! Aja, bättre åka bil till Karlsborg än att GÅ hem själv till Ryd :P Lite jobbigt på morgonen bara när jag inte skulle va inne i Skövde förrän vid 13 och Josse skulle åka till Hjo vid 12. Jag hade ju allt hos henne! Husnycklar, busskort...rubbet!
men det fixade sig. Hon dumpade rubbet i min trädgård så fick jag leta som en knasboll efter nycklarna. Me find them!...annars hade jag ju inte suttit här...

Sen har jag sovit hela dagen! Kom hem från Karlsborg, somna, vakna av telefonen som ringde. Det var hon som fixar med startlistorna till tävlingen på söndag. Sedan somnade jag om, vaknade. Värmde lasagne och kika lite på Corpse Bride (som jag nu ÄNTLIGEN fått tillbaks ;P) Sen somnade jag igen. Vaknade lite till, kolla halva simpson sov igenom Scrubs (VA?! Hur kunde jag göra det? älska scrubs) sen vaknade jag en tredjedel in i Project runway och tänkte att nu är det nog dags att pallra mig upp om jag hade tänkt att ta mig till datorn lite. Snacka om att jag kommer att kämpa med att somna i kväll! Ska ju upp imorgon vid 06.00 och jobba. Vi ska sälja mycket imorn så måste vara tiptopp! Sen är det ledig helg igen *längtar* me love lediga helger. Ska nog ta mig en om två veckor. Tävling då me :D Jag skulle ju städa idag också! I värsta fall får jag väll göra det om jag inte kan somna ikväll *funderar* Hata städa!

Ska bränna mig mysskiva o somna till ikväll också. Så jag drömmer fina drömmar.
Föresten måste jag berätta om en skandal! Häromdagen när jag och min mamma åkte till affären spelade dom "Iris" på radion men det lät inte riktigt som den. Det lät precis som den men...sångaren sjöng den mycket sämre, så det kunde ju inte va Goo Goo Dolls tänkte jag. Det lät som en tråkig kareoke version av den med någon som kunde sjunga men...otroligt tråkigt. Visade sig vara Ronan Keating (kungen av tråkig radiovänlig musik som spelas forever på dessa gammaltochnytt frekvenser) Fyyyy på han! Förstöra en så bra låt som "Iris" Ska han göra en cover kan han väll ändå göra det till sitt eget, inte dra med kareoke maskinen in i studion.

And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

Goo Goo Dolls - Iris

äntligen skitväder!

Äntligen står ledighet på dagsschemat! fy va gött! fast det känns inte som om man är ledig på riktigt eftersom man vet vad som väntar...fyra dagars troligtvis helvete. *muhu*

Gött med kasst väder! (många som ogillar mig nu?) Jag gillar sol jättemycket men nu har det varit det i flera dagar när jag varit ledig. Då känner jag mig så tvungen att gå ut och lägga mig i solen och bli brun och grejer. Men ibland vill man ha kasst väder så man kan göra saker som att sitta framför datorn, städa och spela tv-spel. Funderar faktiskt på att spendera denna dag framför datorn och "Escape of monkey Island"
Jag började ju spela det för ett tag sen men gav nog upp när jag hitta en massa kul anime på datorn som jag va tvungen o se, så kunde ju inte se o spela samtidigt. eller bara det att man har nån kul ny musik som man vill lyssna på eller nån man vill tjöta me på msn. Det går inte heller att göra samtidigt som man spelar. Dessutom är min dator seeeeeeg.

Men idag, då ska jag tamigpipen spela litegranna. Det är ju kul nu när man inte spelat det ett tag och har glömt de flesta lösningarna!

Funderar dessutom på o införskaffa mig Nintendo DS...är det nått bra tro? Verkar intressant...men *shhhh* säg inget till mamma, för jag ska ju spara pengar till flytten och inte köpa något "onödigt"


I wanna transform into a Tyrannosaurus Rex
And eat up all the bullies and the teachers and their pets
Nizlopi - jcb

summerfresh

Idag har jag solat på riktigt! *yay*
Fast det va lite jobbigt, ryggen va helt okej men jag visste inte var min mamma lagt madrassen till hennes solstol och hon är ju inte hemma så det var lite tufft att sola framsidan...
....fast eftersom det var första gången jag solade så blidde det bara en timma kanske. Man ska ju börja lungt sägs det. Så så länge behövde jag inte plågas :D

Nu är det äntligen min lediga helg. Jag ÄLSKAR min lediga helg! Bara va o umgås med vänner. LIvet kan nästan inte bli bättre!

Ikväll ska jag till Josse så ska vi ta några glas och ge oss ut i den ljumma sommarnatten (ja ja, lite får man väll drömma!) Funderar på att ha klänning! Men det jobbiga är ju då att jag måste ha väska med mig in på stället eftersom det inte finns en ficka så långt ögat kan nå (på mig iallafall...) och jag kommer att ha mina pumps så då kan man inte gömma grejjer i skorna heller.
Vilken klänning ka jag ha? Min sprillans nya eller min ganska nya? eller min bruna med prickar? Jag ser ju brunast ut i min ganska nya men den nyaste är ju ändå den nyaste....och den prickiga var ett tag sedan nu...aja, jag får ha min egna lilla provning hemma sen så får jag se vilken jag känner för. Känslan är viktigast!

Vi får väll se men nu är det nog dags att åka hem och ta hand om sig själv så jag blir riktigt fräsh och nice till i kväll!

Party party!

Flitig besökare

wiiiiieeee, första bikinisolardagen idag! Det va så gött!...synd bara att det va vid 18 så solen tog inte vidare mycket då, men skönt va det!

*ha ha, va rolig Dr Alban är (tittar på ett Herrans liv)*

Idag har varit en bra dag. En efterlängtat dag, eftersom den var bra! Ingen speciell dag, utan bara...bra!

*asg, Albis!*

reklam! kanske ska passa på och skriva lite mer aktivt då...

Idag hade vi celebert besök på jobbet...
kungen var där!......OS-kungen....Stefan Holm.
Det är inte första gången heller jag ser honom hos oss! (2:a) Han är ju här oftare än vad vissa Skövdebor är. Man blir alltid nyfiken på varför han är i de här trakterna....Vad gör han här egentligen? Kanske tycker om vårat McDonalds *stolt*
Just nu har vi ju stora plakat med honom på uppställda i restaurangen för att göra reklam för Happy Mil. Då berättade våran restaurangchef att Stefan Holms unge hade gått runt och pekat på alla bilderna och sagt "pappa!"
va gullit!

Våran otäcka "överchef" var där idag...men han var inte alls otäck. Han var jätteglad och uppmuntrade oss! Det var riktigt nice... Istället för att ge oss kritik och skäll så diskuterade vi problemen. Han lyssnade på mig! Han förstod hur vi hade det...Vad har han börjat med för piller? Aja, va det nu är så hoppas jag att det fortsätter...

....det är snö ute....på TV.
Längesedan dom filma "Ett herrans liv"

*haha! Vilket afro "Albis" fick!*

Jag var hurtig idag också... gick hem från jobbet...ska nog göra det imorgon med om det blir lika nice väder...eller justD jag ska ju träffa Josse på stan... Vi ska förbereda oss inför Lördagen. Systemet!...och så ska jag lite halvt om halvt hålla ögonen öppna efter en klänning åt tanten *men det vet hon ingenting om! ond ja e*

God natt gott folk för nu ska tanten sova strax!

Hata fillers!

Men va smått irriterande! Insåg att (efter läst "baksidan" på de senaste böckerna) Tsubasa börjat med fillers! (avsnitt som inte är med i böckerna och eftersom det här är en anime baserad på mangan så är det inte bra!) Skit också! Som tur är var avsnittet ändå av relativt hög kvalitet, för drar dom ner kvaliteten på animeringarna (som dom gjorde på Naruto) då får jag nog superångest! Inte en till serie som går åt helvete! Först Naruto, och nu Bleach som har en massa fillers (också av relativt hög kvalitet)...inte Tsubasa också...Dom måste ju tänka på samlarboxvärdet :P *I Don't think so*

I vissa serier använder dom ju motivationen till att fylla ut med fillers att dom inte ska gå förbi mangan i handling. Men varför kan dom inte bara stanna animen? jo, för då kan folk tappa intresset för den.

Men med Tsubasa har dom ju redan haft en pause, vad gör ett halvår till? It's worth it om det innebär att dom håller en jämn kvalitet.

Skit oxå, natten är slut. Dags att sussa kanske? Får nog ta och städa någon annan dag, tänker sova till två... minst! För då försviner mammas onda sambo ur huset...and I'm home alone! *fan va gött det ska bli med egen lägenhet! räknar dagarna! Om jag nu visste exakt hur många dagar det var dit...*

AAAAA...har varit uppe hela natten! kan inte minnas att jag varit det på länge... *verkligen dags att nanna*


"du lär ju va bra på't som sysslar med hemsidpor"
Vad menar Annely egentligen ; )
Det va sent på natten, okej!?...man missar lätt några tangenter då...


Nu ska väll ändå lyckan vända?

Yay!

Säsong 2 av Tsubasa Chronicle har börjat visas! Vad jag har längtat efter att få veta vad som händer! Mangan jag har hemma i bokhyllan sträckte sig ju bara över hela säsong 1 och jag har inte haft tid/ork att beställa dom senaste releaserna av den (finns bara på engelska, sveindyr om du ska köpa den i affärerna) så inte vetat något av vad som händer.

*aargh* hata långsamt bredband, 50 minuter kvar innan jag får se det senaste avsnittet. Men kanske ska ta och kolla lite på gamla avsnitt medan jag väntar kanske *hum* 

För er som inte vet vad animen handlar om kommer en kort presentation här:

Syaoran, a boy who wants to become an archeologist, and Sakura, a princess from the Clow Kingdom, are childhood friends with a close relationship. On a fateful night, Sakura lost all her memories as a result of a conspiracy to obtain her powers. In order to regain her memory, Syaoran seeks help from the witch, Yuuko. Yuuko tells Syaoran that he has to travel from one alternate reality to another to collect fragments of Sakura's memory. However, even if Sakura regains her memory, she will have no recollection of Syaoran. Travelling together with them is Kurogane, a warrior who was exiled from his country, and Fye, a magician who wants to escape from his King. With the help of a magical creature, Mokona, they set off on an exciting journey through time and space.

orka översätta? näe, de flesta kan väll ändå engelska idag.
(texten tagen från
http://www.animenewsnetwork.com )

Annars hade jag väll rätt om att den här veckan vändes från supernice till uberbajs!
Allt har verkligen gott skit. Jag har varit så arg så arg de senaste två dagarna... och då ska ni veta att jag är aldrig arg! eller väldigt sällan (tror att min mor och far skulle ha lite invändningar i det påståendet) Jag har kokat så mycket att det nästan rykt ur öronen på mig. Men jag har hållt det någorlunda inne... mosat lite pommes frites och stuckit knivar i kartonger och sånt för att låta bli att smälla till någon på mulen på riktigt. Men nu är jag ganska glad igen när jag varit ledig en hel dag! Denna dag har gått åt till att läka mitt humör så morgondagen ska jag vara ledig på riktigt riktigt! (skrev riktigt två gånger med flit, så det så :P )

Jag och mamma ska nog göra stan :D ...efter jag städat mitt rum... :'(

Idag har jag gjort lite mer trevliga saker. Jag har varit på fika hos Carro. Fast lite trist var det för det var ju ett avskedsfika. Carro far till USA och är borta i ett helt år *storlip* hon kom ju precis hem från england efter varit där i ett år och så ska hon bara tralla iväg igen? Tänker hon inte på stackars mig som kommer sakna henne massor? Men om man bortser från att det var det sorgliga så var det riktigt trevligt. Jag träffade en massa kompisar från min gamla klass som jag inte träffat på länge. Allt var som på den gamla goda tiden bara att alla hade blivit lite vuxnare. Vi skämta om allt möjligt och kom in på helt sjuka samtalsämnen som jag inte ens kan ta upp här, för då skulle jag nog kunna skriva i flera timmar om min teori kring ämnet. (t ex: Har ljud som sägs med mer kraft högre hastighet än ett som sägs mer försiktigt och om så är fallet, betyder det att man kan prata så försiktigt att läpparna inte synkar?) Ojojoj va vi garva ibland. Cissi satte något i halsen, mina tårar rann och Tove fick inte fram ett ljud. Då började jag garva ännu mer och då garvade hon ännu mer och sen blev det inget slut på det! Förrän handbollen började såklart...

Skit att Skövde förlora, fast det hade jag förväntat mig. Varje gång jag ser en match från början i handboll så förlorar laget jag hejjar på. Men kommer jag in i andra halvlek efter några minuter så vinner det!....Det var så vi tog oss till OS final 2000 ; ) Allt tag vare mig och min turtaktik.
"Jaha, så det var ditt fel att vi förlora?" sa Lovisa efter att hon hört min teori...
"Japp" svarade jag kort och övertygat

*oooo...bara 11 min kvar till Tsubasa!*

Annars så har jag spanat in en annan liten kulig sida på nätet. Riktigt nostalgiskt för en som mig som tyckte om att kika när mina bröder spelade "Secret of Mana" på snes när jag var en lite knort.

http://www.manatheater.com/archives1.htm

over'n'out

*yay, Tsubasa är klar!*