...ett litet klipp



more movies at
www.miloop.com

inget mer trassel

Today is the day I'm setting myself free.

...

R.I.P

LillSkårpan
sep 2006 - 10 juli 2009

Du förtjänade bättre...

Vilken hund passar mig?

Lekte med Linas (mammas) coton-valpar i helgen. Enormt söta...klart jag blir ännu mer sugen på hund nu. Min mamma ska snart skaffa en hund och jag och Mattias har pratat om att skaffa två om kanske fem år om det funkar i våra liv. Men efter jag lekt med dessa superhärliga coton-valpar så är suget starkare än till godis!

Drömma får man lov att göra iallafall och jag har några raser jag väljer emellan.
Japansk spets, Shetland sheepdog, Shiba Inu, Mops(men kommit på att det nog blir min pensionärshund), Whippet, Basenji mm. Men de första två är det nog som toppar listan på det jag tror jag vill ha av en hund.

Gjorde precis ett seriöst "
vilken hund passar mig?" test.

Jag fick Shetland Sheepdog :D
yes! Så det får väll bli en sådan när det är dags.
...en liten sheltie

Erik Hassle - Jag är en vampyr

Jag gillar den här just nu. Skulle göra nästan vad som helst för att få en fullängdsversion vilket är omöjligt, eftersom den inte finns...om han inte spelar in en förstås. För er som inte vet vem Erik Hassle är så är det nissen som gjort Hurtful som spelas flitigt på radion just nu....eller sveriges svar på Napoleon Dynamite, och nästan alla gillar ju N.D. Jag gillar iallafall Hassles version bättre än orginalet med Markus Krunegård....och om nu inte Hassle vill göra en hel version så får han iallafall sjunga lite oftare på svenska för ååååh vilket sångröst och känsla grabben har. It's DYNAMITE!




Erik Hassle fick i uppdrag Rockbjörnen '08 att göra egna
versioner av alla nominerade till Årets låt
.


Om ni gillar den, eller inte gillar låten men gillar Kent, så gjorde han en version av Håll ditt huvud högt  också som är värd att lyssna på.



Somnar 07, vaknar igen på natten...