Högskoleprov i morgon

När jag anmälde mig gjorde jag den korta varianten av 2004:as högskoleprov....presterade 0,7

Nu har jag precis gjort korta varianten av 1999:s högskoleprov....presterade 1,6

Detta kan alltså gå hur fan som helst!!!


Tur att jag har två chanser till på mig innan det är dags att söka på riktigt :P


Lite sådär i efterhand...

...För ca 1½ vecka sedan, kvällen då melodifestivalsfinalen var för att vara mer exakt, så vann jag 140 kr.

Vi var några personer som satsade en 20:a var på den vi trodde skulle vinna. Jag valde mellan La voix och snela, snela.....det blev snela snela....men La voix vann och den var det ingen som todde på så jag kom närmast och vann ändå.

Det var himla trevligt att vinna en slant.

De pengarna spenderade jag i söndags på en hopptävling. 100 kr tävlingsavgift och 40 kr mat. Jag och Robin var riktigt duktiga och tydligen hade vissa berömt mig på lektaren. Trots vår prestation så föll de två sista bommar ner....men bättre det än förut när Robin slängt av sina ryttare innan han passerat mållinjen.

Kanske, om Gigant inte är tävlingsduglig till Klubbmästerskapet den 13:de april, så tar jag lilla Robin istället. Det blir då 20 cm högre...från 70 till 90.....Frågan blir väll även om det blir på en häst som är 176cm eller en som är 150cm?


Men huvudfrågan är: Hur många personer var det på den där melodifestivalfesten?

ett brev till de som tillverkar plåster

Jag somnade med tre plåster....vaknade med ett.....

VAR HAR DE ANDRA TVÅ FÖRSVUNNIT?

Skitplåster....lösningen heter karlssons klister kära plåstertillverkare.

En liten datastund

Det är svårt att blogga när man har en bror som slaggar i ens lägenhet och har en förkärlek för WoW....

...jag vet, det är så jag har det just nu. Där av de sega uppdateringarna.

Att använda sig av frasen "Kan jag få sitta lite vid MIN dator" eller "Flytta dig från min dator!!!" funkar inte.....Det är nämligen ursprungligen hans dator.

Att försöka brotta bort honom funkar inte heller....han sysslar med kampsport och är dubbelt så stor och stark som mig.

Han äter upp min mat också...men jag kan ju inte klaga...jag har ju fått en dator av honom....en dator jag inte får sitta vid så mycket nu för tiden och som han kanske ska låna tillbaka till han kan köpa en egen att WoW:a på.

Jag vågar inte dammsuga när han är här heller. Vill ju inte störa när han pratar med sina kompisar på nätet.

Tur att jag tycker om min bror...

Om Starwars skulle dubbas till svenska...

...av kända svenska skådisar, då skulle den kanske se ut så här:

http://www.youtube.com/watch?v=zM9PF9-Wtys

Frågan lyder...

....Final Fantasy VI?
....eller Final Fantasy X?

Vilket ska jag spela?

Håller på att varva Okami och även om jag ÄLSKAR det spelet så känner jag för att testa något "nytt".

Helst skulle jag vilja få tag på Final Fantasy VII till PSX eller köpa ett Wii enbart för att man kan ladda ner Secret of Mana till det....men neeeej


Det får nog bli Nintendogs i natt....saknar min lilla Beagel Sipper.

Why?

Varför släpps Dexter säsong 2 så himla sent på DVD?

Me like originals.
Vill äga!

Det är mörkt ute och jag är trött och tänker gå till sängs för att skaffa mig en massa sömn, men först...

Jes, nu är "hellweek" slut för den här gången och sängen ser mycket lockande ut. I natt sov jag ju kanske bara fem timmar på grund av det förbannade beroende och tidsfördrivande youtube. Så när min pojkvän skulle upp och jobba/månadsinventera vid 05.00 så var jag fortfarande vaken och kunde säga "god morgon" på msn.

Hade tänkt att tvätta och rensa min klädkammare i dag, men det gick ju inte så bra det heller för klockan 11.30 väcktes jag av en pojkvän som tyckte att han skulle hälsa på litegranna hemma hos mig....och det tyckte ju jag var en bra idé så hade väll egentligen inget emot det. Så det blev ju att vi låg och halvsov i min säng till 14.00. SEN kom vi upp, men då var det dags för mig att förbereda arbetsdagen. INTE KUL! och han, den jäveln, åkte hem och lagade god mat och slappade resten av dagen.

Men måste verkligen ta min klädkammare imorn. Mina kläder börjar sprida sig i min lägenhet igen. Måste städa ur så de har någonstans att vara på istället för på mitt golv och i min soffa. Det är en ganska ful ovana de har.

Och imorn är det ridlektion igen :D. Det är så kul nu när jag hittat en häst som verkligen är rolig att rida. Robin Hood är inte mycket till världen med sina 150cm i mankhöjd men oj vad han kan om han vill. Jättekul att rida dressyr på och jätterolig att hoppa på. Han går mest ponnylektioner men han har börjat busa med barnen så jag får rida honom på måndagarna så han skolas till lite. Smart lite häst som kommit på att "slänger jag av barnen lite försiktigt så vill de inte rida mer och då får jag gå in i stallet". Vi har blivit ett riktigt litet team Robin och jag de senaste veckorna :D. Efter varje lektion säger båda jag och min ridlärare att det är synd att han inte är 15cm större. Längtar till imorn.

Det går förresten ett rykte om att Petra Mede ska vara rolig. Jag vill bara dementera detta och säga att så är inte fallet.

....så du kan sluta skratta åt henne Lina ;)

Have some thinking to do...

Sugen på lite singstar. Har lite kort om pengar den här månaden men såg att de hade Singstar för 199kr/spel på Åhléns. Jag har ju tjatat ett tag om att jag ska köpa det. Alla spel var utan mickar. Tänkte då kolla CDONS:s hemsida va de tar för bara mickarna. Där kostade alla spel också 199kr. Började klicka på alla spel jag ville ha...nämen titta på priset...det sänktes till 149.50kr/spel.

2st Mickar (319kr) + Rocks (149.50kr) + 90's (149.50kr) +Legends (199kr)+ Party (149.50kr) + Det första "orginalspelet" (149.50kr)

Allt detta för 1116kr (frakten är inräknad) Billigt för allt det men mycket för min plånbok.

Ska jag slå till?
...eller ska jag ta bort/addera något?
Påpekas ska bara att de för 149.50 är egentligen ett 2 för 299kr erbjudande.


WHAT TO DOOOOOO!?!?!?