[Fuck this bra!]

Har äntligen slutat jobbet och ska cykla iväg och kramas. Imorn ska jag göda Lina på stan med en semla eller två eller något annat Rådhusonyttigt.

Det är [faktiskt bra!]...riktigt bra närmsta 12 timmar.

Ingen Jesus här inte

Jag har mått illa nu varenda dag i typ en vecka. INTE KUL!


....och nej, jag är inte gravid.


Skulle jag vara det är det ett större mirakel än Marias jungfrufödsel.

Annely vs. Ichigo

Har brottats med ett marsvin i 10 min. Kloklippningstime för Ichigo! Det är inte lätt att klippa klorna på ett litet marsvin som så tydligt som hon visar att hon inte vill. Det ålas hit och det ålas dit och lyfter jag upp henne så som man ska så hugger hon efter min hand, men det blir ju mest så att hon biter i sina egna framtassar. När jag väll får henne still i några sekunder och ska placera saxen och klippa till så börjar hon sprattla för att vända sig åt andra hållet. Jag kan ju inte ta i hur som helst när jag brottas med henne. De är ganska sköra små djur. Men efter tio minuter så fanns det inga brottarkrafter kvar i Ichigo. Hon axcepterade sina förväxta klors öde och satt Luna-snällt i famnen medan jag klippte av de sista framklorna. Jag måste erkänna att jag blev lite chockad. Fromm som ett lamm blev hon.

Nu njuter hon av sin belöning, att springa fritt i hallen med sköna små nyklippta tassar.


Det krävs mycket sömn om man ska orka brottas med matte.
Är det inte full fart på henne så ligger hon oftast och sover.

Här behövs ingen flytväst

Vilken bra dag detta varit!

Mamma har varit här och hjälpt mig städa i lägenheten, så nu är det nästan städat här. Jag har iallafall mer motivation till att fortsätta städa klart. Lampan i hallen fixade hon också, så nu kan Luna och Ichigo springa runt där igen som förr. De springer runt där nu faktiskt. Verkar ha väldigt skojsigt dom två. Jag får nog joina dem senare.

Fick andra roliga nyheter i dag. Vi ska få nya skifttider, så jag kommer nu gå på ett fyraveckorsschema och då vara ledig varannan helg! :D Grymt fint kommer det att bli.

I morgon ska jag och min fina pojkvän åka till Jönköping och relaxa på äventyrsbadet, inte helt fel det heller. Aldrig varit där förut....eller jo, på äventyrsbadet men inte på relaxavdelningen. Ska bli fint att få vara där med honom. Hoppas bara min bikini fortfarande passar :P. Innan vi åker dit tänkte vi vara lagom hurtiga och gymma. Man måste ju vara lite fin när man badar ;)

På Lördag åker jag och Madde (och tydligen mamma också fick jag reda på precis) till Göteborg för att titta på Göteborg horseshow. Ska bli kul det med. Har inte varit där på två eller tre år.

Igår fick jag reda på att jag nu är anmäld till högskoleprovet. Ett steg framåt i min lite löst planerade framtid.

Fick även reda på igår av min flickvän Lina att hon fick tag i Håkan Hellström biljetterna till den 6 mars till det rabatterade priset

Blir himla fint det här.

Vilket flyt jag har i livet just nu.

Finns bara en sak som skulle göra allt perfekt! Jag vill spela Spore...men det kan jag inte :(...och jag har inte ätit något vettigt på hela dagen.

Vilka pytteproblem man har jämfört med förr. Jag flyter


Jag mår bra nu

Jag mår bra just nu.
Finns bara två moln på min annars så mulna himmel:

1. Städa
2. Träna mera

När jag fixat 1an så kommer 2an automatiskt. Lättlösta bekymmer egentligen.

Livet blir lite lättare när man har VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN