löpande Idol-skrivning: Kval 2

Idol fortsätter nnnnnnuuuuuu säger Jihde.

Idag är det alltså 5 kvinnors tur att fightas om finalplatserna.

Andreas har fortfarande solbrillor på sig, Mr Pink-eye....brillorna han har är lite fulare och mindre blingiga än de han hade på sig i går.

Innan jag hört någon av de tävlande i kväll så är det iallafall fröken Mariette som är favorit och Moa är ogilla-objektet.

Sabina Täck är först ut...ooo, fint efternamn, nästan som Bäck ;) Hon har varit lite tråkig i slutaudition, vilket är tråkigt, för hon har ju det mesta....hon ser bra ut och sjunger bra...men saknar "det". Gillar inte låtvalet hon gjort i kväll, Hon måste koncentrera sig så mycket på sång och text att mycket annat försvinner. Jaaa...Andreas uttryckte sig bra, en motorcykel med för många hästkrafter va denna låten för henne.


Efter pausen är det Moa, henne gillar vi inte...

----------------

SCOTCH står det på Jihdes T-shirt....Detta är ju barn-TV

Vil gillar inte Moa, för tydligen ska hon vara en dryg person som trycker ner andra för att må bättre själv. Kommer från säker källa gott folk! Tyvärr så kan hon ju gå vidare ändå för att hon har kort hår, hade det varit långt hade hon varit körd. Lite för mycket självsäkerhet på scen som kan få folk att rösta eller springa åt andra hållet. Bättre än förväntat, hon har varit lite anonym. Tyvärr bra ord från Juryn så tror hon kan ta sig vidare.


Mysig scenutstyrsel på Clara, smart att ta vara på lockarna och välja en sådan här låt, dock lite för segt och svårt att slå orginalet...aldrig smart att göra en låt som man inte kan överträffa orginalet på eller göra HELT annorlunda. Anonymt.

Kul skämt Jihde! "Jag vet var du bor Andreas...i LA, Stockholm, Geneve..."


men guuud....vad är det för modebloggsmygreklam de gör...tur att det inte är SVT.

Mariettes tur! Jes! Hon har en sådan där kunglig, vördnadsfull aura som gör att man känner sig trygg. Men stylingen är jag osäker på, mer färg hade önskas. Varför väljer alla Idoler långsamma låtar...egentligen? Denna låten passar ju annars det Mariette verkar stå för, lite lagom politisk. Rysningarrrr....SKITBRA! Ja ja JA! Jag vill bara se mer av henne...

Nu är det PAUS!

----------------------

Erikas tur...hon verkar söt, snäll och sjunger fint men även där är det lite för anonymt. Kan hon sticka ut? Ja, vilken röst hon har iallafall, men återigen....kläderna? Att göra en sådan nätt liten flicka dubbelt så stor är väll bara elakt, finns få som passar i volangklänningar.

Nu har alla sjungit. Får jag väla så är det Mariette och Erika som går vidare, även om Erika gärna får åka ut i något av de första delfinalavsnitten, sådana behövs ju också. Tyvärr finns det som sagt en liten chans att Moa går vidare, finns nog vissa som gillar hennes stil.

Återigen klockan 20.00? Vad säger Jihde, menar han inte senare i kväll?

Vi "höres" imorn igen klockan 20 iallafall :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback