Vardagen fortsätter...

Jag är dålig på att uppdatera just nu. "Dåligt" som Aragorn skulle sagt. Jag är helt enkelt inspirationslös eller för trött efter en kalasdag för att ta tag i det. I dag är jag mucho trött efter en promenad tur och retur till schrydet och socialisering med många vovvar och människor. I skolan så hade vi sista seminariet innan hemtentan. På fredag så får vi hemtentauppgiften. Den ska enligt tidigare års elever vara himla simpel. Det hoppas vi på. Jag har inte fattat mycket av den kursen sedan Zaira tog över. Jag TROR att jag kan det någorlunda i praktiken, men i teorin är jag helt körd. Det var tur att man hade Leif första delen av kursen. Hade hela kursen varit som andra halvan så hade jag nog avlidit. Leif gjorde ämnet spännande. Han är skicklig den där Leif.

Hur som så planerar jag på att göra klart hemtentan fort fort, sedan hade jag planer att åka till Kalmar och våldgästa Lina...men det visade sig att jag inte är den enda med tentavecka nästa vecka :P....Så nu är jag preliminärt ledig heeela nästa vecka! Vad ska jag nu sysselsätta mig med?



Sometimes, walking in New York City, I imagine that rather than pushing myself along the sidewalk with my feet, I'm actually staying perfectly still while my feet push the earth like a giant treadmill.
Brentalfloss

Mycket tänkvärt herr Brentalfloss. Jag ska tänka på detta nästa gång jag tar mig en promenad...



Jag har fallit för grupptryck. Jag bara älskar den här låten! Musiken är pepp, texten är pepp! När Annely hör den så måste Annely dansa. Jag har tom improviserat ihop en egen koreografi till den, tragiskt men sant. Jag kan helt enkelt inte låta bli att spritta och dansa av glädje. Musiken tar över min kropp och jag kan inget annat än att följa order. Jag blir som besatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback